Nerotana's blog
15-06-2012 - 16:11

Så langt, så godt!

Heyo life'ere, så er det blogtid!

Hej folk. Atter en gang er det blevet tid til en opsummering af min uge. 
Jeg ved godt det er Tirsdag, og det også var således i sidste uge, men det er ikke ensbetydende med at det er den faste dag for blogs .
Desuden, så runder jeg de to måneder på Lørdag, men eftersom der er en større familiefest Lørdag, så får jeg ikke tid til at skrive om det før Mandag. 

Nå, lad os komme i gang!
Siden sidst er der endnu en gang er en fin andel af kilo røget af kroppen. Ikke lige så højt som sidst, men stadigvæk fremad! Vi er hermed nede på 110,6, og det vil sige at vi nu runder 6 kilo. Jeg er ret stolt over at jeg endnu ikke har haft nogen tilbagegang endnu i forløbet, og at der altså har været et par uger hvor vægten har stået stille, så resultatet er indre mindre end tilfredsstillende!

En anden større positiv ting jeg har oplevet i denne uge er en hjemmeside jeg har fået anbefalet. Siden hedder Fitocracy.com, og er en fantastisk motivations maskine! Siden er især god for en nørd som mig, da man på siden optjener point for hver gang man har lavet noget motion, og så kan stige i levels. Ikke nok med det, så er der forskellige challenges og quests som man kan udføre. Det fungerer utrolig godt, og jeg er blevet del af en god gruppe derinde, så jeg bare bliver motiveret yderligere!
F.eks. Fredag aften besluttede jeg mig for at gå en tur, bare lige ned til havet og tilbage igen. Jeg kunne mærke på min krop, at den vil meget mere end den mindre tur, så den valgte simpelthen at gå meget længere. Og i hvilket tempo. Jeg har aldrig gået så lang en distance så hurtigt. Min krop var nærmest som en maskine der havde overtaget min krop, og bare blev ved med at gå! Så i stedet for en tur på omkring de 2 kilometer, så blev det altså en tur på næsten 8 kilometer. En alt for lækker følelse bagefter! Og jeg er ret sikker på at det var pga. den førnævnte hjemmeside der motiverede kroppen endnu mere til at gå ekstra, så jeg kunne få nogle flere point! 

Det må hvis være de højdepunkterne i denne uge. Jeg er altid frisk på at svare på spørgsmål, hvis i vil vide noget mere osv., i skal i hvert fald ikke holde jer tilbage! 
Vi ses i næste uge herlige mennesker, og pas godt på jer selv indtil da!

-Marcel Dahl Nielsen, over and out!

Vi ses snart igen! Tak for den kæmpemæssige støtte herinde, det er simpelthen så lækkert! 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her