NastyShot's blog
01-06-2008 - 12:26

Battlefield demo.

Hej alle sammen, Jeg er endnu en af de heldige som fik en demo kode af skou ( Efter at han fandt ud af at skrive mig på et stykke papir, Får jeg ikke koden af Hehehe )

Forventninger:

Da jeg er en gammel Battlefield MC spiller, Har jeg store forventninger til dette spil.

Har altid elsket at banerne er så stor at man ikke løber ind i en person lige så snart man løber omkring et hjørne. At det er mulighed for at bruge køretøjer såvel som helikoptere, Så at der er lidt forskelligt.

Håber at Dice kan levere endnu en omgang god shooter, Hvor man måske udlignerde forskellige våben en del mere, Da man i MC stort set kun brugte assault og enginer ( Grundet deres høje skade per. skud )Singleplayer:

Allerede fra start af kan man se at dette spil kommer til at være med oppe hos de store drenge ( Halo 3 og Call of duty 4 ) Grafikken er utrolig flot, Minder lidt om en 3D film.

Man spiller Preston Marlowe som er blevet sendt til B company, Hvorfor ved man ikke helt kun at han har lavet noget ulovligt. Man møder de 3 Bi personer som man følges med i resten af demoen Sergeant Redford aka Sarge, George Gordon Haggard Jr. ( Elsker at springe ting i luften ) og Sweetwater ( Klog men er en bangebuks )

Efter at man ser at de møder hinanden, Hvilket langt fra er en varm velkomst, Bliver man sendt ud på sin første mission. Man kan tydeligt se en forskel fra de gamle BF spil, Nu kan man lige pludselig sprinte konstant, Skifte våben uden en dum menu og graffiken er utroligt detaljeret, Lyden er noget helt i særklasse.
En ting jeg dog syntes er ærgelig, Er at man ikke kan ligge sig ned ?

Man starter ud med at skulle dræbe en masse fjender i en lille landsby, Under hele forløbet kommer der de mest komiske og sorte kommentarer fra ens kammerater, Hvilket ikke kun gør det til et flot spil men også utroligt komisk.

Man bliver dog løbende sat til nye opgaver hele tiden som f.eks at springe antiluftskyts i luften osv.


Multiplayer:

En Stor Fejl i demoen er at der ikke er Conquest med !!!! ( Kommer til den fulde vers. )

Multiplayeren er hvor dette spil virkelig er noget i særklasse, 12 v 12 og Kæmpe store baner,  I demoen er der dog kun en Bane oasis, Som mest af alt minde om et stort spansk vinmarks område, Nogle få huse masser af buske og en del vand.
Man får mulighed for at stifte bekendtskab med Tanks, Hummers, Både og helikoptere.

I demoen kan man kun spille et gamemode " Goldrush " andet navn for Attack & Defend, Som attacker gælder det om at smadre fjendens Guld depoter, Kan man gøre enten ved at skyde på dem, Med ens våben eller ved at komme tæt på og lægge en sprængladning på.
Der er 4 baser med hver 2 depoter i hver, Efter at man har ødelagt de første to depote, Går man videre til den næste base, Når alle fire baser er ødelagt har man som attacker vundet.

Når man defender er ens fornemmeste opgavet, At beskytte ens guld depoter, Dette gøres ved at dræbe så mange fjender at deres " Bar " rammer 0, Hver gang at de smadrer ens base ( Altså 2 guld depoter ) bliver deres " Bar " Fuld igen.

Man har kun 1 slags våben til rådighed i hver class i demoen, Der er i alt 4 classes.

Assault.
Recon. ( Sniper )
Demolition
Support.

Man kan dog unlocke flere våben og andre gadgets.
Hver gang at man stiger en Rang får man et " Unlock point " disse bruges til at unlocke ting med.

Ved at komme i den siste rang i demoen, Unlocker man et våben i den fulde udgave som man ikke kan få på anden vis.

PS. Er altid klar på at game med danskere !!!

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her