Nakedbluff's blog
10-02-2014 - 21:13

Min blog, mit liv

Jeg er 24, snart 25 og jeg kan ikke finde ud af hvad det er jeg vil, hvilket er lidt af et problem.
Jeg har tidligere studeret økonomi i 4 semestre, for derefter at droppe ud fordi jeg ikke synes det lige var mig, selvom karakterne var fine. Lige nu studer jeg til lærer, og er i gang med mit andet år, men efter den anden praktik er jeg virkelig blevet i tvivl, igen. Hvad fanden gør man? Jeg har lige præcis nok SU tilbage til at gøre min nuværende uddannelse færdig, men hvis det ikke er det jeg vil, er det vel også spild af tid, og SU? Så hvad gør man? Gør man uddannelsen færdig, eller skal man stoppe og prøve noget tredje, som så igen viser sig at være forkert? 


Det er satme ikke let det med uddannelse, men det er bare så satans vigtigt at man har en. Men der er godt nok bare så mange ting jeg godt kunne tænke mig som jeg synes lyder super spændende. Eksempelvis kunne jeg super godt tænke mig at være; pilot, politibetjent, arkitekt, leder i en eller anden grad, selvstændig og meget andet. Hvis der nu kun var 3 eller 4 forskellige muligheder man kunne vælge ville det hele være meget lettere.   


Når alt kommer til alt, så ender jeg nok med en læreruddannelse om lidt over 2 år, så længe jeg da består mine eksaminer. Så må jeg til den tid se, om det er noget jeg vil bruge til noget, eller om jeg vil lede videre? Om ikke andet, kan jeg vel blive uddannelsesvejleder og håbe på, at man kan guide unge mennesker den rette vej, i en verden der ellers er umulig at blive klog på.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her