Muqqe's blog
16-08-2007 - 13:48

One small step for man...


Dette blog-indlæg kommer sig egentlig af, at jeg ville lave en opfølgning til denne tråd
 om mine problemer i Track & Field. Som det nogle gange gør sig gældende for mig, kunne jeg ikke begrænse indholdet i det indlæg jeg ville lave, så derfor tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne give den fuld skrue og lave et indlæg i min blog for en gang skyld.

Hermed følger et sammendrag på mine forsøg som højdespringer i Arkade spillet: "Track and Field"

Jeg fandt langt om længe endelig ud af, hvordan højdespringet skulle gribes an. I de sidste par dage har det mildest talt hængt mig langt ud af halsen og jeg kunne på overhovedet ingen måde finde nogen former for logik i det.

Jeg har utallige gange lagt turen forbi Achieve360points' forum i desperation for at gøre mig en åbenbaring. Hver tråd omkring emnet var blevet nærstuderet op til flere gange og så i går aftes, så jeg et nyt indlæg ang. tips til højdespring. Vedkommende rådede folk med problemer i denne disciplin, til at tælle til det 10. skridt og tage afsats derfra.

Jeg prøvede, og sammen med rådet nævnt i fra min T&F tråd, om at benytte "sprint" i opspringet, så mine chancer meget mere realistiske ud.

Efter lidt finpudsen af den ny tillærte evne, fandt jeg det optimale punkt, hvor springet skulle påbegyndes. Jeg havde dog aldrig troet, at man skulle så "langt" væk fra stangen.


Anyways, et lille stykke efter "I'et" i "Konami" og så ellers fuld knald på "sprint" tasterne. Hvis udført korrekt, skulle det forhåbentlig gerne bringe springeren sikkert over stangen i takt med at man "timer" bevægelserne for ham ordentligt.

Disse udføres af tryk på "action" knappen og ser nogenlunde sådanne ud:


1. Et meget blidt tap på knappen og en vinkel på minimum 80 grader, fører dig skråt op i luften en anelse mod højre. Nøjagtigt efter dette tryk, skal "sprint" funktionen benyttes og som gerne skulle give dig den ønskede højde.


2. Ved den maksimalle højde, trykkes der på knappen (og den holdes en anelse ind) og springeren påbegynder den horizontalle bevægelse over stangen. Vinklen står nu på omtrent de 60 grader.


3. Hurtigt efter nr. 2 holdes knappen inde igen og lad bare vinklen rende helt i bund (20 grader). Denne handling udføres i split sekundet inden springerens lægge rammer stangen. Hvis det gøres korrekt er resultatet at springeren løfter benene, så de akkurat kommer med over stangen.


Yderlige tilføjelser:

Det var ikke var nødvendigt for mig (som antaget i T&F tråden) at bruge "sprint" i starten af disciplinen, men først efter jeg havde trykket "action" knappen første gang.

Jeg brugte spillets indstillinger til at sætte lydeffekterne til de originale, da jeg derved mente at jeg tydeligere kunne høre højdespringerens skridt og dermed mere præcist finde stedet, hvor det 10. skridt skulle befinde sig.

Efter nogle succesfulde hop bemærkede jeg bagefter, hvor "vinkelmåleren" (der kommer frem på skærmen) stod placeret bedst. Det passede med den vandrette linje nederst, ville ende lige inden (eller lidt inde i) den grønne madras. Det er da logisk nok?! (Dah!)


Hvis mine formuleringer i teksten ikke helt giver mening, har jeg inkluderet en video fundet på Youtube I kan nærstudere:
...One giant leap for Mugge

Og jo, jeg har fået de tre sidste achievements jeg manglede:

- 1st Place
- Human Spring
- Perfection

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her