Muqqe's blog
16-02-2007 - 23:55

Doom Multiplayer Beklagelser

Nu er jeg efterhånden ved at være rigtig godt træt af Doom's "Ranked Deathmatches" i multiplayer.

Jeg har i løbet af de sidste 3 dage invisteret en hel del timer og forsøgt gentagne gange, at få de to sidste multiplayer achievements. Det har været en kamp, som endnu ikke er lykkes, da det har været meget sparsomt med at finde modstandere. Når jeg så endelig har fundet en modstander og slaget begynder, varer der som regel ikke mange minutter før modstanderen quit'er og dermed disconnecter kampen, hvis der kun er to i den.

Jeg har oplevet det som værende én af følgende grunde:

1: Banen, der er valgt, er for stor og det bliver meget begrænset, hvor ofte vi løber ind i nærkampe.
2: Tidsbegrænsningen er blevet sat for højt.
3: Modstanderen er blevet dræbt en 3-4 gange i træk.

Jeg har selv kun quit'et én eneste kamp, som var mod en amerikaner, som faktisk også selv inden da, havde forladt vores forrige kamp. Da jeg et par timer efter igen fik tid til at spille, tændte jeg min konsol, kunne jeg lægge ører til en dejlig voice message han havde tilsendt, hvori han svinede mig til. Han havde endda også været så flink og efterlade mig nogle procenter til mit gamertag's reputation under "Quit Early". Jeg har ellers kun tidligere været udsat for, at en person, har efterladt mig negativ feedback...
Hvem ved, han kunne jo også have oplevet det samme som mig mht. disconnect'ede spil?

Jeg har dog indtil nu, formået at få fuldført (hele) 2 deathmatches, men det har ikke resulteret i det vilde til min samlede score i kills.

Den første kamp jeg deltog i, led jeg et kæmpe nederlag, men formåede da at gennemføre, trods til min store frustration, at fjenden tydeligvis stod placeret samme sted og bare ventede. Tilfældigvis bag en dør, hvor den eneste rocket launcher på banen, var i nærheden.
Min anden kamp var næsten jævnbyrdig og lod mig få nogle frags til kontoen så der nu står 17/36 i kills/deaths.

Hvis jeg på mine erfaringer skal gøre mig håb om disse achievements, varer det ikke særligt længe, før jeg går ud af mit gode skind, hvis det fortsætter på denne måde.

Én eller anden, sørg for en patch, så kampens resultat alligevel kan blive registreret, selv om man så skulle blive disconnected. Eller i det mindste tag nederlaget med oprejst pande!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her