Munchen's blog
21-01-2008 - 09:22

De selvretfærdige hævnere aka. cykelisterne

Jeg har altid undret mig over dem og forstår til stadighed ikke deres åbentbare tro på at de er de sande trafikanter af byen og derved er det dem som er udøvende og dømmende magt.
Hvad der tændte mig en smule af, var at jeg her til morgen kører fra Amager mod Taastrup via. vesterbrogade (jaja, men det er nuengang den vej jeg har erfaring for er hurtigst ..) hvor en bilist er på vej ud fra en baggård. Han triller ud over cykelstien og derved spærrer han jo ulykkeligvist for de selvretfærdiges viderefremfærd mens han afventer at et par biler der skal forbi.
Den ellers så morgenglade cykkelist bliver pissed over at hans fremfærd skulle afbrydes i en så alvorlig grad, at han var nødsaget til at standse sin cykel, at han kørte ind foran bilen og spærrede for at bilen kunne kører videre på sin færd.
Den selvretfærdige cykelist var yders ophidset over at hans ellers så behagelige rejse på hans trofaste jernhest var blevet brutalt afbrudt af en hensynsløs bilist, men glemte lige at han i sin magtudøvelse kom til at straffe en ~10 andre af hans med retfærdige...

Nuvel, en smule galde skal jo ud engang imellem.. Men jeg lærer nok aldrig at forstå hvorfor cykelister mener at de er udødelige (og derved kan trodse samtlige færdselsregler. Der ER jo en grund til at "højresvings ulykker" forsat sker i så stort omfang) og ej heller hvorfor de af en eller anden grund mener at de både skal være udøvende og dømmende magt..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her