Munchen's blog
21-01-2009 - 20:50

Too Human armors der skal gives væk

Halløj folkens ...

Er der nogle der stadig spiller Too Human? Og i givet fald mangler "Too Human Pre-Order Armor Sets"?
Jeg ligger inde med 3 koder og de skal gives væk :)

Har du forslag til en konkurrance, eller en god grund til hvorfor du skal have en af dem, så smid en kommentar...
26-02-2008 - 10:19

Knægten fra vejen ...

Mandag morgen fik vi den kedelige nyhed at den dræbte soldat i Afghanistan, desværre var "knægten fra vejen" nemlig Morten "Plante" Krogh Jensen, som boede på vejen hvor jeg er vokset op.

R.I.P. Plante ...

Forsvarets pressemeddelelse
22-01-2008 - 00:33

The Kingdom

Her i foregårs sad min kæreste, en kammerat og Jeg og så "The Kingdom" .. En super fed film med Jamie Foxx og Chris Cooper.
Filmen omhandler et terror angreb mod en Amerikansk olie arbejdslejr og FBI's håndtering/involvering i sagen, samt deres kamp med Sauderne omkring opklaringen af angrebet.

Se traileren på YouTube.Com
21-01-2008 - 09:22

De selvretfærdige hævnere aka. cykelisterne

Jeg har altid undret mig over dem og forstår til stadighed ikke deres åbentbare tro på at de er de sande trafikanter af byen og derved er det dem som er udøvende og dømmende magt.
Hvad der tændte mig en smule af, var at jeg her til morgen kører fra Amager mod Taastrup via. vesterbrogade (jaja, men det er nuengang den vej jeg har erfaring for er hurtigst ..) hvor en bilist er på vej ud fra en baggård. Han triller ud over cykelstien og derved spærrer han jo ulykkeligvist for de selvretfærdiges viderefremfærd mens han afventer at et par biler der skal forbi.
Den ellers så morgenglade cykkelist bliver pissed over at hans fremfærd skulle afbrydes i en så alvorlig grad, at han var nødsaget til at standse sin cykel, at han kørte ind foran bilen og spærrede for at bilen kunne kører videre på sin færd.
Den selvretfærdige cykelist var yders ophidset over at hans ellers så behagelige rejse på hans trofaste jernhest var blevet brutalt afbrudt af en hensynsløs bilist, men glemte lige at han i sin magtudøvelse kom til at straffe en ~10 andre af hans med retfærdige...

Nuvel, en smule galde skal jo ud engang imellem.. Men jeg lærer nok aldrig at forstå hvorfor cykelister mener at de er udødelige (og derved kan trodse samtlige færdselsregler. Der ER jo en grund til at "højresvings ulykker" forsat sker i så stort omfang) og ej heller hvorfor de af en eller anden grund mener at de både skal være udøvende og dømmende magt..
04-12-2006 - 19:36

Open Season 100% gennemført

Sådan! Det var mit første Xbox 360 spil som jeg har gennemført 100% :)

 

Følg Xboxlife her