mummifar's blog
21-06-2007 - 21:23

Jeg kunne godt tænke mig en Wii


Ja, jeg kunne godt tænke mig en Wii. Har lige afsluttet folkeskolen og derfor fået en venlig pengegave fra familien, som lad mig sige det anonymt, nemt kan finansiere en Wii.
Dog vil jeg, hvis jeg får en Wii, ikke skille mig af med min 360, da jeg stadig sætter en flot grafik højt, hvor der mere er satset på sjov og spas i Wii'en, som også kun kan producere 480p. Spil som DiRT, Call of Duty 4 og Gears of War vil jeg spille i HD, på min 360, som jeg i øvrigt ikke kan undvære da jeg bruger den som Media Center extender.

Wiis controllere er nyskabende, og spil som CoD 3 som jeg allered har gennemført på 360, tror jeg sagtens jeg ville kunne spille igen, alene af den grund, at styringen er ny, og ikke mindst sjov.
Kortlæseren er også et stort plus, som jeg kan bruge, en ting som PS3 har, og brillierer med, 360'eren har det ikke, derfor er det også et plus på Wii'en da jeg har en 360.

Spil som The Godfather og Call of Duty 3 glæder jeg mig til at spille med de nye controllere.
Desuden kunne jeg også godt tænke mig at spille det omtalte spil Manhunt 2 - hvis det da ikke når at blive fjernet fra hylderne her i Danmark, inden det overhovedet kommer på markedet.

En ting der kunne få mig 100 % sikker på at erhverve mig en Wii ville være et lidt større spiludvalg - et spil som et boxing-spil fra EA, med first-person view, kunne få mig til at løbe med 100 km/t mod min spilbutik og købe. Men kommer det? Who knows?
- et spil som Tiger Woods golf spillet (ved ikke præcist hvad det hedder) får også helt nye muligheder med henhold til styringen og Wii'en. Et spil som jeg helt sikkert ikke ville spille på min 360, men måske på Wii'en.

Om Wii'en skal stå ved siden af min 360 i den nærmeste fremtid skal overvejes, og jeg behøver vist ikke at spørge om I kan anbefale den, for det er jeg da sikker på at I kan :)

Godt jeg lige har bestilt en forsikring til min fladskærm, hvis den berømte snor på en fremtidig Wii skulle knække og smadre min skærm i tusind stykker.

Men ja, jeg kunne godt tænke mig en Wii.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her