mummifar's blog
19-04-2007 - 18:24

Håndholdte konsoller - Grafikken ikke tilfredsstillende


Her kommer mit første blog indlæg, endnu, der ikke handler om Formel 1 spil til konsollerne. Næ nej, nu skal det nemlig handle om de håndholdte og min mening omkring dem.
Nintendo har en ude, i form af DS (Lite) og Sony har en håndholdt på gaden med PSP'en. Disse to håndholdte konsoller har mange muligheder, men når jeg ser grafikken fra de porterede spil fra f.eks. PS2 er grafikken ikke tilfredsstillende - desværre. Her taler jeg selvfølgelig om PSP'en, derimod DS'eren synes jeg gør det lidt bedre, da der er touch screen og 2D spil kan man jo aldrig vise decideret "dårligt" på en håndholdt fra det 21. århundrede. Min opfatning af Nintendos håndholdte er bare, at spillene ikke kan retfærdiggøres på den lille skærm, hvor PSP'en til forskel har en stor skærm. Ret mig endelig i dette, alle I DS ejere, hvis jeg tager fejl.

Jeg køber først en håndholdt konsol, hvis jeg da nogensinde gør det, når grafikken har nået et højere niveau end tilfældet i øjeblikket. Derfor oprettede jeg dette indlæg, for lige at understrege min opfattelse af de håndholdte.

Har I andre? Så bare kom med dem - Det er altid sundt med lidt diskussion ;)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her