mummifar's blog
07-04-2007 - 23:03

PS3 eller Xbox360 - Det hele afhænger af en dum licensaftale


Ja, her kommer så mit første indlæg i bloggen. Nok ikke alt for tit jeg kommer til at skrive her, men meget dejligt at kunne skrive sine tanker ned omkring dit og dat, og lade andre kommentere på det.

Første indlæg handler selvfølgelig om konsoller. Hvis det ikke er noget du bryder dig om, så skynd dig at trykke ALT + F4, for så har du bevæget dig ind på ukendt territorie.

Jeg har nu gennem 3 måneder haft en dejlig Xbox360, som jeg er meget glad for. Fælleskabet ved at spille online i 48 timer af gangen, som venlig sjæle herinde har foræret mig, fordi jeg ikke har taget mig sammen til at købe et års abbonement endnu - den fedeste grafik og meget mere.

Men der er en ting som mangler, her krakkelerer malingen. F1 (eller Formel 1, som det vel retmæssigt hedder).
Spillet jeg må have, og som jeg først fandt ud af var i Sonys licens hænder efter jeg havde anskaffet mig en 360'er.
Senere har jeg fundet ud af at Sony licens på F1 spillene udløber her til juni, som der jo kun er små to måneder til. "Dejligt" tænker jeg, men får igen lysten til at spille Formel 1, og kigger bedrøvet på mig 360'er.
Hvis en anden spilproducent end Sony får licensen til at udgive F1 spil, og spillet kommer multiplatform, altså til PS3, 360, Wii osv., skal aftalen først lige forhandlen på plads, spillet udviklen osv., og det kan jo snildt tage et år. :(

Og nu taler jeg bare om hvis ikke igen snupper licensen, for så hopper jeg altså over til konkurrenten, det er jeg ked af at måtte fortælle, men det bliver jeg nød til for jeg kan ikke leve uden et F1 spil til min konsol. Har jeg fundet ud af ;).

Så hvis Sony snupper licensen igen, hvilket jeg ikke håber på at de gør, da jeg er utrolig glad for min Xbox, må jeg desværre vinke farvel til dette glimrende community og erhverve mig en PlayStation 3.

Men, det hele får jeg svar på i den skæbnesvanger måned juni, og alt kan jo som sagt ske.

I er velkomne til at kommenterer på mit indlæg hvis I har lyst. Ha' en fortsat god påske.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her