MSBS's blog
06-01-2007 - 17:35

Playoff weekend

Her er mine forventninger til weekendens kampe:


Colts - Chiefs
Udfaldet af den kamp kommer helt sikkert an på hvordan Colts løbe defence klarer sig mod L Johnson, hvis de failer kan vi nemt komme til at se Trent Green give bolden til L Johnson 40+ gange.
Kampen kommer uden tvivl til at handle om Colts løbe defence først og fremmest, men også hvordan Chiefs kaste defence klarer sig.
Jeg tror Colts kommer stærkt ud, måske med et par TDs, så gælder det bare for Chiefs om at give L Johnson bolden igen og igen og køre Colts trætte. Et stabilt løbeangreb over en hel kamp er helt klart at foretrække frem for hold med et eksplosivt kasteangreb, men som ikke kan stoppe løbene.

Jeg tror på Chiefs, som ellers helt klart er underdogs.


Seahawks - Cowboys
Jeg tror uden tvivl på Seahawks i denne kamp, Cowboys spillede forfærdeligt mod Lions sidste uge, og Seahawsk er endelig ved at finde formen igen, efter en del skader. Cowboys chance er at udnytte T.O som er en del større end den CB han kommer til at stå overfor, og så ellers bare løbe bolden godt med Julius Jones.

Patriots - Jets
Spændene opgør med NFLs bedste coach op hans egen aprrentice. Jeg tror meget gerne Belichick vil vinde over Mangini, ikke mindst fordi han sidste år fik Branch væk fra Patriots.
Jets har chancen ved at udnytte Penningtons arm, og med Harrisson ude for Patriots er deres secondary bare endnu mere svækket end i forvejen. For Patriots kommer det som altid til at gælde om den samlede hold præstation, håbe på noget møg *koldt* vejr og så bare løbe bolden med deres ganske udmærkede duo.

Eagles - Giants

Først og fremmest er det fantastisk at se Garcia i kanon form igen, og jeg tror han bliver den afgørende faktor for Eagles, som også vinder denne kamp. Eagles har mindst tre våben mod et meget middelmådigt Giants forsvar, som er Westbrook, Stallworth og Reggie Brown. Giants har bestemt også nogle gode angrebsvåben og jeg tror at de langt hen ad vejen vil give Tiki Barber bolden, som altid gør det godt mod Eagles.
Men når alt kommer til alt så tror jeg at Giants kommer til at ødelægge det for sig selv, hvis de altså først kommer bagud, og så får vi nok NFLs hold med den dårligste mentalitet at se.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her