MSBS's blog
16-11-2007 - 11:13

The Kingdom (bio)

The kingdom cover

Så fik jeg i går endelig taget mig sammen til at komme i bio og se The Kingdom, som jeg havde hørt lidt blandede meninger om.

På vej til biografen var det også med blandede fornemmelser, skulle man i stedet se Resident Evil 3? Efterhånden forventede jeg kun et middemådigt actionbrag med Jamie Foxx i hovedrollen som man kender ham.

Det skulle hurtigt vise sig at filmen lynhurtigt viste sig at være langt mere interessant, med den måde den indledes på. Scenerne minder noget om en dokumentar der var DR2 værdigt, og det virker godt på mig - Jeg  tror jo næsten at filmen udelukkende er baseret på virkelige hændelser fra nu af.

Virkelige hændelser er nok så meget sagt - Gennem filmen lugter det langt væk af amerikanerne er overlegne og kan opklare en crime scene på få minutter - hvorimens de saudi arabiske efterforskere står målløse.

Trods det er filmen nu ganske underholdende og stadig interessant. Det er ikke udelukkende action, hvor amerikanerne som sædvanlig er heltene og muslimerne de evige selvmordsbomber. Filmen beskriver godt den forskel der kan være i virkeligheden, mellem militserne og de alm borgere og soldater der bare vil støtte deres fædreland.

Kameraet er for det meste af tiden håndholdt og kan godt virke forvirrende, men gør samtidigt stemningen meget intens i action scenerne.

Jeg så filmen i Cinemaxx, Århus og billedet stod utrolig skarpt og filmen blev også holdt i et farvespektrum der passer godt til den slags film.

Jeg giver den: 8

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her