MSBS's blog
16-11-2007 - 11:13

The Kingdom (bio)

The kingdom cover

Så fik jeg i går endelig taget mig sammen til at komme i bio og se The Kingdom, som jeg havde hørt lidt blandede meninger om.

På vej til biografen var det også med blandede fornemmelser, skulle man i stedet se Resident Evil 3? Efterhånden forventede jeg kun et middemådigt actionbrag med Jamie Foxx i hovedrollen som man kender ham.

Det skulle hurtigt vise sig at filmen lynhurtigt viste sig at være langt mere interessant, med den måde den indledes på. Scenerne minder noget om en dokumentar der var DR2 værdigt, og det virker godt på mig - Jeg  tror jo næsten at filmen udelukkende er baseret på virkelige hændelser fra nu af.

Virkelige hændelser er nok så meget sagt - Gennem filmen lugter det langt væk af amerikanerne er overlegne og kan opklare en crime scene på få minutter - hvorimens de saudi arabiske efterforskere står målløse.

Trods det er filmen nu ganske underholdende og stadig interessant. Det er ikke udelukkende action, hvor amerikanerne som sædvanlig er heltene og muslimerne de evige selvmordsbomber. Filmen beskriver godt den forskel der kan være i virkeligheden, mellem militserne og de alm borgere og soldater der bare vil støtte deres fædreland.

Kameraet er for det meste af tiden håndholdt og kan godt virke forvirrende, men gør samtidigt stemningen meget intens i action scenerne.

Jeg så filmen i Cinemaxx, Århus og billedet stod utrolig skarpt og filmen blev også holdt i et farvespektrum der passer godt til den slags film.

Jeg giver den: 8

06-01-2007 - 17:35

Playoff weekend

Her er mine forventninger til weekendens kampe:


Colts - Chiefs
Udfaldet af den kamp kommer helt sikkert an på hvordan Colts løbe defence klarer sig mod L Johnson, hvis de failer kan vi nemt komme til at se Trent Green give bolden til L Johnson 40+ gange.
Kampen kommer uden tvivl til at handle om Colts løbe defence først og fremmest, men også hvordan Chiefs kaste defence klarer sig.
Jeg tror Colts kommer stærkt ud, måske med et par TDs, så gælder det bare for Chiefs om at give L Johnson bolden igen og igen og køre Colts trætte. Et stabilt løbeangreb over en hel kamp er helt klart at foretrække frem for hold med et eksplosivt kasteangreb, men som ikke kan stoppe løbene.

Jeg tror på Chiefs, som ellers helt klart er underdogs.


Seahawks - Cowboys
Jeg tror uden tvivl på Seahawks i denne kamp, Cowboys spillede forfærdeligt mod Lions sidste uge, og Seahawsk er endelig ved at finde formen igen, efter en del skader. Cowboys chance er at udnytte T.O som er en del større end den CB han kommer til at stå overfor, og så ellers bare løbe bolden godt med Julius Jones.

Patriots - Jets
Spændene opgør med NFLs bedste coach op hans egen aprrentice. Jeg tror meget gerne Belichick vil vinde over Mangini, ikke mindst fordi han sidste år fik Branch væk fra Patriots.
Jets har chancen ved at udnytte Penningtons arm, og med Harrisson ude for Patriots er deres secondary bare endnu mere svækket end i forvejen. For Patriots kommer det som altid til at gælde om den samlede hold præstation, håbe på noget møg *koldt* vejr og så bare løbe bolden med deres ganske udmærkede duo.

Eagles - Giants

Først og fremmest er det fantastisk at se Garcia i kanon form igen, og jeg tror han bliver den afgørende faktor for Eagles, som også vinder denne kamp. Eagles har mindst tre våben mod et meget middelmådigt Giants forsvar, som er Westbrook, Stallworth og Reggie Brown. Giants har bestemt også nogle gode angrebsvåben og jeg tror at de langt hen ad vejen vil give Tiki Barber bolden, som altid gør det godt mod Eagles.
Men når alt kommer til alt så tror jeg at Giants kommer til at ødelægge det for sig selv, hvis de altså først kommer bagud, og så får vi nok NFLs hold med den dårligste mentalitet at se.

16-12-2006 - 01:19

Anmeldelse af Pioneer plasma med 360

Først og fremmest, hvis i tænker på at købe fladskærm, selvom du mest skal bruge den til konsol, så vælg dog for guds skyld et plasma. Og det helst et Pioneer.

Jeg har købt mig et Pioneer 427 XD plasma, hos TapeConnection som i øvrigt er en anbefalelseværdig forhandler, når man skal finde sit nye tv.

Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten på billedet, især når jeg sammenligner det med selv de nyeste LCD tv, som rent ud sagt slet ikke kan følge med i spil som PES 6.

Jeg kan uden tvivl give eksperterne ret i at man får hvad man betaler for, så inden i farer ud og køber de mega populære Samsung LCD'er (som jeg var på vej til for et halvt år siden), så tjek lige kvaliteten på en plasma skærm først, og oplev som mig at kvaliteten er langt bedre, om det så gælder alm. TV, DVD eller Xbox 360.

Det er dyrt, men det er det værd, hvis du ikke har pengene, kan et Panasonic også anbefales, personligt synes jeg dog ikke om designet.

05-12-2006 - 17:29

Velkommen .. Rimelig nørdet det her, men vil prøve at skrive et par ting i bloggen, men lige nu ser det sort ud.

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her