Mr.Tendo's blog
14-02-2008 - 21:35

EA's umulige mål

Idag, fik jeg med mine nye indkøbte spil til boxen, en EA Gaming Guide brochure med i pakken. Som jeg bare ikke kunne lade vær med at grine af FORDI:

De har i starten af Brochuren skrevet EA's mål inden for spil, som lyder sådan her:

------------------------------------------------------------------------------------------------
Velkommen til EA's verden.

Hos EA brænder vi for computerspil. Som verdens førende spilskabere er vores mål klart: Vi har sat os for at skabe uovertrufne, interaktive underholdningsoplevelser, der vækker følelserne til live og giver spillerne optimale muligheder for at udtrykke sig selv.

Vores kærlighed til spilverdenen kan ses i alle vore udgivelser. Den gennemstrømmer vores univers og de millioner af mennesker der spiller vores spil.
Ved hjælp af de dygtigste fagfolk i branchen er vi forenede i vores passion for at skabe opfindsomme spil der konstant flytter grænserne for den interaktive underholdning.

Med denne brochure kan du få en smagsprøve på en række af vore favoritter.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Har personligt ikke noget mod EA synes bare det er sjovt, når man tænker på alle de lunkene spil de engang imellem smider ud til os. Plus deres års udgaver af The Sims osv.

(Og ja, der var ingen komma'er i deres intro om EA's mål, åbenbart fordi de ikke ville lave nogen grammatiske fejl, så de fremstår som knoldpander)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.