MrFregerslev's blog
26-08-2007 - 21:29

Preview: Medal of Honor: AirboneMarkedspladsen er Hot! - Eller er den Not?
Endnu en demo er kommet på vor' allesammens markedsplads, som vi vil elske i med, og i modgang. Ikke ?. Jeg mener bare, jeg er da ret glad for at vi har markedspladsen (+ anmeldere self.). På den måde har jeg i hvertfald undgåret et par store bommerter. F.kes. havde jeg regnet med at Hour of Victory ville være godt; Hvis der ikke var kommet nogen demo, og jeg ikke havde set nogle anmeldelser. Så ville jeg nok havde købt det.

Nu for vi jo også snart samme muglighed som allerede er i USA, nemlig at kunne leje film online. Det gør da heller ikke noget at de har haft det i, tjaa hvad er det efterhånden ? Et halvt år ? Så er der (self) også USA eksklusive demoer - Beautiful Katamari blandt andet. Urimeligt tænker du ? Ja, men så alligevel nej. Ser du, det du skal gøre er bare at finde en amerikansk person (som ikke allerede har et gamertag), finder hans adresse og du opretter et gamertag i hans navn. Du kan hermed spille Beautyful kartamari.Første indtryk: Dette er fedt, i 10 min. Efter det...

... Vil du opdage ting som: Det er alt alt for let, ligner Perfect Dark: Zero grafisk, topelig dum AI og genrealt kedeligt. Idén med MoH: Airborne er at du skal have føelsen af at være en rigtig soldat under anden verdenskrig. Du bliver derfor i starten briffet, om mission, i en real time gameplay scene – Det fungere, men er mest af alt irreterene.

 
Efter det får du lov til at vælge våben, der er meget få at vælge imellem. Men det er dog ikke et minus der siger det mindste i forhold til andre ting i denne demo. Derefter kommer der en loade screen, ikke særlig lang. Derefter er du klar til at springe ud fra en flyver – Jeg har prøvet at springe, nu 12 gange og hver gang står der at man lander forkert, meget irretrene. Medal og Honor: Airborne skuffer på det højeste.


I starten når du spiller Airborne, får du ”Wauw !” effecten, pga. De efter alt flotte effecter. Jeg havde rent faktisk ret store forventninger til Airborne, pga af diverse previews og videoer – som giver et helt tåpeligt godt indtryk af spillet. Somom det er anderledes, airborne er i bund og grund det samme lort som EA har smidt efter os siden drengene fra Infinity Ward gik fra for at lave Call of Duty. Jeg hørte i et interview at de ville lave noget nyskapende ? Det har er en sæk gammel lort IMO. Designet stinker og AI’en stinker

Lad os få én ting på det rene: Design mæssigt er Airborne lorte ringe. Du vil gå igennem huse der til forveksling ligner dem i Hour of Victory. Du vil opleve samme præcis samme hjørne to vidt forskellige steder i byen, du vil opleve at Airborne stinker. Teknisk inponere det heller ikke just. Teknisk minder Airborne uhyggeligt meget og Perfect Dark: Zero, som egenligt ikke var så ringe når man tænker på at det er et spil der udkom sammen med selve konsollen.

 

Men Airborne kommer over et halvtandet år efter. Det allerværste er nok AI’en som mest af alt minder om en flok høns med våben. Lidt dårligere end den i Perfect Dark: Zero, hvilket siger en del. Nøjj, hvor jeg dog hader spil som dette; udvikleren går ud og siger at det bliver game of the year, hvorefter de udsender en demo (for at få skuffelsen væk fra udgivelsen), som stinker over meget. Øv !


 

3 4 5

MoH: Airborne minder mest af alt om lort, men også om Perfect Dark: Zero.

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her