MrFregerslev's blog
22-08-2007 - 17:11

Preview: skate.


Første 30min..
.. Vil du tænke at dette er det allerbedste spil nogensinde, men.. derefter tænker du på om hvornår der kommer en Tony Hwaks demo, fordi skate. stinker. Jeg havde meget små forventninger til skate.; Først blev jeg rigtig overasket over hvor sjovt det reelt er bare at køre rundt. At køre rundt og lave tricks var nok sjovt i... ca. 20-30 min. Så prøvede jeg nogle konkorrencer, hvor andre AI spillere også deltog, jeg blev ved med at køre ind i de andre. Det stank bare.

Det tog mig ca. 12 timer og 30 min at downloade lortet. Og i den tid kunne jeg jo ikke spille online. Jeg hader det her ! Jeg havde regnet med at det var en del sværer, hvilket jeg håpede på at ville blive en fordel. Men sådan er det ikke, det er simpelthen så fucking let. Det er ikke realistisk, overhoved. Og det er ikke urealistisk nok. Nøjj, hvor jeg glæder mig til Tony Hwak's: GG !Jeg vil dog gerne indrømme at skate. efter alt har et lille potiantiale, ihvertfald mere end jeg havde turde håbe. Det har et par øjeblike, hvor trick systemet fungere godt. Men sådan noget som det stinke kamera der er, forminsker den gode oplevelse en del. Okay, bare rolig alle skate. fans, der fik jeg jer ! fordi:

... Fuck det er fedt det her !
Jeg snød jer helle tiden, det er simpelthen genialt det her spil, ihvertfald demoen ! Jeg er ikke i tvivl om at dette bliver mindst lige så godt som Tony Hwak's selvom jeg nu også tror det bliver ganske fornuftigt. Efter du har vened dig til kontrollen i skate. så er det nok den bedste demo, eller ihvertfald en af dem.

Grafisk er skate. over dejligt, med sukker. Uhh, den park der er dejlig ^^. Det er detalje fyldt. Og en smule flottere end TH. Der er kun små problemer med tekturene her og der, men ellers en rigtig god grafik side, ind til nu. Sweeeet !Hvis vi skal snakke problemer så, kan vi heller ikke kommer uden om kamera vinklen, som godt kan drille lidt, AI virker ikke helt sharp og genralt mangler det lidt for rigtig at virke færdigt. Men hey, det er jo en demo. Jeg glæder mig nu stadig.

At the end of the day skate. is ...
- en solid spil oplevelse, som dog skal have rettet et par ting, før udgivelsen. Det bliver spænene og se, hvordan det fulde spil bliver modtaget. Ind til nu vil jeg give den en karrakter fra 1-5.

1  2  3    5

   
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her