MrFregerslev's blog
02-06-2007 - 04:26

Anmeldelse: Table Tennis

Rockstar Table Tennis, ja det hedder det. Og sørme os, det er et Bord Tennis spil. F*** det lyder kedeligt tænker du, men Nej. Der tager du meget, meget fejl, eller det var måske lidt at overdrive, 'you will see"

Jeg har spillet Table Tennis meget, og Tjaa .. Måske også lidt for meget. Lige siden jeg fik min storebror overtalt til at inistere i det, er jeg blevet mere og mere forelsket i dette pragt spil.

Spillet handler jo om at spille Bord Tennis, og ja det er faktisk så enkelt som det lyder. Du har, som altid, fire knapper A, B, X og Y. A er "Forwad spin", altså at bolden skruer frem ad, og gør så at man får mere fart i bolden. B er "Right Spin" som jo betyder højre skruet, hvilket er meget smart fordi B sidder i side at controllern, og det gør mærkeligt nok at bolden går mere til højre end den ellers ville. X er omvendt af B, nemlig "Left Spin", hvor bolden skruer til venstre. Og til sidst er der Y som er Back Spin, som kan få bolden til at bremse eller stoppe helt op til tider. Man kan dog også bruge den højre analog til dette, F.kes. Svare B til at du drejer den til højre. På den venstre analog til at gå frem og tilbage, og fra side til side. Der er jo nok ikke så meget at sige andet end det fungere.

Table Tennis spillet har, edenligt en lidt mærkelig, eller sjov, historie. Fordi .. det var jo edenligt ikke meningen at spillet skulle komme ud, nej det var meningen at Rockstar Games skulle teste hvad de kunne med maskinnen. Men så fandt de ud af at det jo var ganske godt, og hvem gider ikke lige tjene et par millioner exstra ? Det ville Rockstar games selfølgelig også. Nå, tilbage til selve spillet. Fordi Table Tennis er et rigtig godt spil. Ingen tvil om det, men det store minus i spillet er nok, den ralativt store mangel på muligheder. Ikke at det er uforståligt, nej. Fordi den jo som sagt var et spil for at teste maskinen. Men det er nu stadig et minus. Multipayern er bestemt underholdene, i spillet. Om det så er online eller normal multipalyer en mod en på maskinen. Der er dog ikke så mange der spiller det online, men det er stadig sjovt. Det lacker lidt for tit.

Når du begynder rigtig at spille det så indser du også lidt hvorfor, det ikke blev et så stort hit. Der er ikke den strore vifte at mugligheder; Der er multiplayer some er både online og offline - Multiplayer delen er nok det sjoveste i Rockstar Table Tennis, fordi .. hvor sjovt er det at side alene og spille en Japaner mod en Franskmand ? Fint, Men hvor sjovt er det tilgændæld at spille en Japaner mod en Franskmand hvor en af dine venner er franskmand ? Rigtig fedt. Der er også singleplayer i spillet, som stortset går ud på at vinde tuneringer. Som delles op i fire sværhedsgrader: Amatur, Rookie, Pro og All-star. Og til sidst en ganske almindelig Arcade-mode. Der er jo som sårdan ikke nogle mangler der. Men ! Hvor der tilgændgæld mangler noget er steder som Karrakter arsenalet, Baner, " create-a-character ", næsten ingen tøj varriation, og til sidst ingen "rigtige" bord-tennis spillere. Spillet er også ret nemt at blive træt af.

Grafisk vil jeg kalde Table Tennis for fantasisk, og det første ord at sige må være: "SVED !" fordi det er virkelig en inponernde. Helt seriøst ritig god sved effect. Alt andet i spillet er også rigtig flot, f,kes. Nettet er skarp som en kniv, selve battetets reflektioner ligner real-life, karrakternes animationer er perfecte - alt er godt her. Phyciken er også ganske god når man spiller. Man kan rent faktisk se hvordan tøjet bevæger sig når man går fra side til side. Lyd mæssigt er det lidt en skuffelse, hvilket helt sikkert er fordi de ikke har gjorde så sindsygt meget ud af spillet.


Et sted hvor spillet både fejler og misser er ved holdbarheden. Fordi, Table tennis er virkelig kedeligt efter en måned eller to hvis du bare spiller single player. Fordi for det første er det ikke særligt langt (jeg vil skyde på en 3-4 timer på Pro) og så er der også jeg lidt for dårlig Ai, som til tider er lige lovlig akrasiv, og derfor som sagt kedeligt efter hånden. Men hvis du derimod spiller multiplayer kan blive ved med at tage det frem en del gange. Især online hvor det godt kan lacke lidt men stadig er måske nok et af de bedste online spil til xbox 360.

+'er
- Fantastisk grafik
- Godt, og simpelt gameplay
- Rigtig god online del
- Og i det hele taget det bedste bord tennis spil på markedet

-'er
- Halv dårlig Ai
- Intet create-a-character
- Dårlig lyd
- Alt for kort single player del.

Mr. Fregerslev's karrakter:

Grafik: 9/10
Gameplay: 8/10
Lyd: 6/10
Holdbarhed: 7/10

Over-all: 7.8 ud af 10

/MrFregerslev


 

 


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her