MrFregerslev's blog
31-05-2007 - 21:25

" Så varmer vi op Drenge ! "

Nu kommer tiden hvor vi glæder os, tiden hor vi altid er glade. Fordi der altid vil komme noget nyt og spænende.

Der er mange spil som vi kan vendte os af, i den kommende tid - Du kan jo bare kigge et par dage frem, så har vi jo The Darkness, Shadowrun, DiRT og ikke mindst Forza Motorsport 2.

Det er nu vi begynder at glæde os - Og det er vel også en af de bedste faser af spil ? Det synes jeg da ihvertafld. Jeg siger ikke at hype altid er det bedste når spillet endeligt udkommer men.

Tiden op til et spil er virkelig noget af det bedste, eller værste. Når det er det bedste er det fordi at du går at snakker om det evt. spiller demo'er - Altså virkelig at "Varme op". Men derimod når det er dårligt er det når skuffelsen falder ind, når man tænker "Det går da fuldstændig galt dette her !". Skuffelsen følte jeg idag ved Hour of Victory demo'en.

Hour of Victory demo er virkelig ringe - da jeg spillede den følte jeg lidt at vende tilbage til Perfect Dark Zero. Styrringen er fuldståndig identisk med den i Dark Zero, og som i Perfect Dark zero er banerne også kedelige men våbendene flotte. Og allerdårligst var Ai'en - Som er virkelig virkeæog ringe. Ligesom i perfect dark zero kan du stille dig op lige foran en modstander uden han styder før der er gået 5 sek ! Virkelig dårligt.

Let's look on the bright side. Okay, en god ting i dag var tilgændæld at jeg fandt mit gamle Forza Motorsport frem til den gamle xbox. Og jeg må sige ´Det blæser mig sku stadig fuldstændig væk´. Det er virkelig godt. Jeg må sige at jeg rent faktisk var ved at tvile på hvorfor jeg selv havde udrobt det til verdens bedste spil. Men f*** hvor er det godt. I dette tilfælde er det bedst at sige med billeder såå .. Kig godt efter. ~

- " Så varmer vi op Drenge ! "

 

*** Audi TT ***


LÆK MÆRKE TIL ´MR. F´ MÆRKET ! - So nice


*** Some old car ;P ***


13


Alt mit gemte spil var blevet slettet da jeg idag ville spille Forza Motorsport igen. Men det vidste sig så at værre en ganske fin ting - Fordi jeg havde edenligt bare tænkt mig at køre, men nu da alt var slettet besluttede jeg mig at male de biller man for efter to løb.

Uber Forza Motorsport Skillz !
´Synes i ikke ?`

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her