MrFregerslev's blog
26-05-2007 - 03:48

Demo Preview: Colin McRae: DiRT

Dette bliver et kort perview, bygget over den offentlige demo som alle kan spille (aktså self. Kun hvis du har en PC eller 360).

 

Jeg havde ikke forventet mig det helt vilde fra DiRT, selvom jeg nok var en af dem som ventet mest af det. I går da den demo’en kom på Xbox live Marketplace havde jeg en del besvær med at downloade den, hvilket der også var mange andre der havde. Problemet gik ganske enkelt ud på at den lige pludselig stoppede med at downloade, ved mig var det omstrent sådan her: 10 min – 11 % 20 min – 16 % 1 Time – 16 % 2 timer – 16 % o.s.v ..

 

Der er 2 demo’er af Colin McRae: DiRT. En til PC og en til xbox 360, men ikke til Playstation 3. Jeg har selv spillet 360 demo’en og ikke PC demo’en, og kan derfor kun udtale mig omkringen indholdet i PC demo’en og ikke gameplay. Men landet ligger nu en gang sådan at PC demo’en og 360 demo’en ikke er helt ens. Fordi i PC udgaven er der nemlig noget online i hvilket der ikke er i 360 udgaven. PC gamer for derfor dog ikke nytte af bjærgbanen som der er i 360 demo’en.

 

Og jeg må starte med at sige " Ohh My God ! " For det er virkelig flot. Der er sikkert mange af jer som læser/har læst Skou’s indlæg om DiRT, og han siger ” Ganske vidst synes jeg ikke at omgivelserne er specielt flotte ” Der er jeg lodret uenig ! Altså det er ligefør jeg tror han har fåret en meget, MEGET tidlig udgave ... Fordi DiRT er virkelig´, virkelig flot.
Gameplay:

Gameplay’et er rigtig godt i DiRT må jeg sige. Jeg blev personligt lidt skuffet over Forza 2 demo’en så det er rigtig dejligt at prøve et spil som virkelig overasker og ikke skuffer overhoved. Fra det moment du trykker på speedern til at jeg er, godt på vej ned af et bjærg er ikke lang hvis du ikke tager dig sammen når du køre. Fordi, DiRT er en simulator, mens den stadig skal være for alle. Og det gør DiRT helt perfect.

Der er ikke længere tale om fart her, nej. Vi har her at gøre med noget helt helt andet som overgår alt andet inden for genre’en. Alt er perfect her. Hvis du kan forestille dig bare at køre alt hvad du kan op ad et bjærg , og det er bare SÅ fedt .. Så ved du nu hvordan det er at spille Colin McRae: DiRT.Det er simpelthen bare så fedt at lave et perfect sving og vinde, og du føller bare virkelig at du er der.


Grafik og Lyd:

 

Altså du kan jo allerede se det fra første gang du sætter dine ben indenfor i det hidtil flottsete Menu system nogen sinde i et spil. Så er stilen lige som sat, fordi sådan er det også i resten af Demo’en. Colin McRae: DiRT er virkelig virkelig noget for sig selv hvad andgår grafik.

 

Lige fra støv til de mindste detajler er med. Det’bare blær ! F.x. hvis du smadder din bil, og du tager syndsvinklen hvor du ser fra køllren så ser det virkelig fedt .. Du kan nærmest se hvordan en bil fungere på den måde – Virkelig fedt.


 

Lyden er ganske fin, men dog ikke noget at råbe Hurra for IMO. Men det er da fedt nok at du kan høre at de har gjorde så meget ud af det.


OVER-ALL: DiRT ser meget, MEGET lovene ud, jeg glæder mig sku. - " I must say, Dirt look's supriseingly clean ! "


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her