MrFregerslev's blog
19-05-2007 - 19:16

Bedre end nogensinde ! Linkin Park

Jeg er gammel Linkin Park fan. Lige fra den gang jeg var 7 år ( Den gang forstod jeg ikke teksten, men jeg kunne lide sangene, hvilket er et godt bevis på hvor gode LP er), den gang var min yndlings sang In The end, den er også stadig kanon, ingen tvivl om det.

Men i dag blev jeg overhalet med 1000 km/t af Linkin Park da jeg hørte deres nye single. Jeg trode rent faktisk aldrig jeg ville ha' det samme forhold til LP, (eller noget der ligner) efter at Mike Shinoda havde et side-project, i et kort stykke tid ( Fort-minor ) fordi han nok gjorde at de var så Anderledes Han er dog ikke med i deres nye single, eller det vil sige han er jo med .. men han synger ikk ?, hvorfor ikke det .. " But, here i stand .. Hey i can't stand up because .. It's LP like why know them, or no but i realy like it " ( er jeg ikk'go til engelsk `?)

Og den måde som Chester Bennington har forandredt sig ?, først tænker jeg "hva'det ?" men nu ... nu giver det hele mening. Med denne nye single så er alt det der "pjat" med Arctic monkey's helt væk, om jeg kan sige det sådan. Jeg vil høre mere, og jeg glæder mig ! som det'var juleaften. En helt igennem genial single fra Linkin Park

Welcome back Linkin Park, i've miss't you !

Linkin Park - What I've Done - deres nye single, enjoy .. "Elsker den sang !"

Chester Bennington, you look's good !

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her