MrFregerslev's blog
19-05-2007 - 19:09

Guitar Hero II (360 udgaven)

Da jeg fandt ud af at Guitar Her II kom til xbox 360, så tænkte jeg Yes ! nu skal der spilles Guitar Hero til den store guld medalje, og jeg tænkte også Guitar Hero II, Nu kan man endelig spille online. Én af de to ting blev opfyldt og den anden gjorde ikke. Hvad jeg fik opfyldt `? At spille Guitar Hero II til den store guld medalje, og det skal ikke være nogen hemmelighed Guitar Hero II til xbox 360 er et helt eneståene spil. Men den ting jeg ikke fik opfyldt var online spil, det kunne simphelthen have været så godt hvis man kunne spille online en mod en, eller for den sags skyld en "med" en i Evnt. Coup. Hvilket jeg også trode der var, den dag jeg fik det sende TwiggiDK mig en meddelse på live om jeg syntes det var godt og jeg svarede et eller andet i stil med: JA !! det er mega FEDT. KØB DET !, så spørger han, "Jamen koster det ikke meget med en guitar og det hele?", Jeg svare Nej, det gør det ikke, ( Jeg fik det til 599 kr) . Så siger han et eller andet i stil med" Fedt, ! så køber jeg det i morgen. Skal vi så ikke spille coup ?. Jeg svare selføljelig ja, det skal vi da. Så jeg havde helt klart forventet at der var coup, det eneste online der er, er et leaderborad. Og snart ( ikke endu ) Downloadable sange. Det er så også det eneste minus ved dette spil.

Spillet går i alt sin pragt ud på at lave et band, eller du laver selv kun guitaristen. Dette indkludere at vælge en karrekter og og en guitar. Du kan så også købe nye guitar og karraktere i butiken som er i spillet, i butiken kan man købe Guitar, Personer ( Karraktere), Paintjops til din guitare, videoer, Tøj og til sidst musik numre, og så er der også noget der hedder "Stuff for real money" hvilket er sange som man kan downlade fra xbox live market place for sine Micrsoft Points, eller det vil sige. Det kan så ikke endu men skulle efter sigene snart komme. På sværhedsgraden Easy vinder man ikke penge og kan derfor ikke bruge penge i butiken, men medium, Hard og Ekspert tjner man penge efter sin præstation.

Guitar Hero II er et fantastisk spil, det kan man ikke lave om på. Man har det så over mega fedt når man står der og spiller sange som Billion Doller Babies, og Thin Lizzy - Bad Reputation. Jeg har gennemført spillet to gange en gang på Easy og en gang på Medium. Men efter min mening skulle de to sværhedsgrader hede Medium og Hard ! Guitar Hero II er ikke noget let spil, men det er sjovt og det garentere dig for udfordring, lige meget om du har spillet guitar hero 1 eller 2 på Ps2. I xbox 360 er der 70 snage, hvilket vil sige at der er 10 flere sange end i Playstaion 2 udgaven. På gametrailers sagde de godt nok et eller andet med at der i virkeligheden kun er 8 mere ? men der altså 10 mere.


Selve guitaren er ret flot, og er i en ret god kvalitet. Når man køber spillet for man en del klister mærker med til at sætte på guitaren, plus en rem.

Jeg kan edenligt ret godt lide soudtracket, som går lige fra Warrant - Cherry Pie til Heart - Crazy on You, jeg ved godt at de fleste sange er cover numre, men for mig er det sådan set ikke det der tæller. Nej, det der virkeligt tæller er at det fungere, og det Det Gør Det i Guitar Hero II til xbox 360. Her er den endelige song list:

1. Opening Licks
Motley Crue - Shout at the Devil
Danzig - Mother
Cheap Trick - Surrender
Wolfmother - Woman
Spinal Tap - Tonight I'm Gonna Rock You Tonight

2. Amp-Warmers
Kiss - Strutter
Nirvana - Heart-Shaped Box
Police - Message in a Bottle
Van Halen - You Really Got Me
Kansas - Carry on Wayward Son

3. String-Snappers
Foo Fighters - Monkey Wrench
Alice in Chains - Them Bones
Iggy Pop and the Stooges - Search and Destroy
Pretenders - Tattooed Love Boys
Black Sabbath - War Pigs

4. Thrash and Burn
Warrant - Cherry Pie
Butthole Surfers - Who Was in My Room Last Night
Mathew Sweet - Girlfriend
Rolling Stones - Can't You Hear Me Knockin'
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

5. Return of the Shred
Rage Against the Machine - Killing in the Name Of
Primus - John the Fisherman
Sword - Freya
Thin Lizzy - Bad Reputation
Aerosmith - Last Child

6. Relentless Riffs
Heart - Crazy on You
Stone Temple Pilots - Tripping on a Hole in a Paper Heart
Stray Cats - Rock This Town
Allman Brothers - Jessica
Jane's Addiction - Stop

7. Furious Fretwork
Anthrax - Madhouse
Living End - Carry Me Home
Lamb of God - Laid to Rest
Reverend Horton Heat - Psychobilly Freakout
Rush - YYZ

8. Face-Melters
Avenged Sevenfold - Beast and the Harlot
Suicidal Tendencies - Institutionalized
Dick Dale - Misirlou
Megadeth - Hangar 18
Lynyrd Skynyrd - Free Bird

Der er dog 8 snage mere som man får unlocked ved at spille så godt at puplikum vil have ekstra nummer, vilket jeg har fåret ved alle sammen :D.

Men jeg må dog sige at jeg er noget skuffet over den manglene online del, men hvem ved ? måske kommer det i et update eller sådan noget. Der er ihvertfald et input til headsetet på guitaren, jeg skal ikke kunne sige om det kun er til at sende stemme beskeder med, men jeg håber meget at der kommer en eller anden form for online spil. Grafiken er ikke noget der betyder noget i et spil som dette, kun hvis man kigger på. Men grafiken er også ganske god.

*** ARGØRELSE ***

Gameplay: 10/10 - Gameplay, Gameplay, Gameplay, Gameplay, det er jo det det hele handler om I Guitar Hero II, og gameplayet er storarted, jeg elsker det simpelhen, at stå der at og føle sig som en rigtig rock star, det er nu noget af det bedste jeg ved. Selvsom jeg er lidt skuffet over den "manglene" online del.

Teknik: 9/10 - Tekniken er er fantastisk, jeg har endu ikke oplevet at den har taget fejl hvad andgår at ramme noderne. Rigtig god teknik

Lyd: 10/10 - Soundtracket er rigtig godt i Guitar Hero II, som sagt. Det er sange som man kan blive ved med at nyne med på, og jeg vil også våve at påstå at man lære noget om musik.

Historie: 9/10 - Jeg kan faktisk rigtig godt lide iden med at lave et band, og tage på Tur. Det er også en rigtig god ide at have en butik.

Holdbarhed: 10/10 - Holdbarheden er meget god i dette spil, Guitar Hero II kan blive spillet igen og igen. Jeg har ikke spillet andet de sidste to dage og jeg er ikke træt af det !

Design: 10/10 - Jeg elsker designet på den guitar !!!, Hvis og baseret på en gibson model. Den er bare flot, meget meget folttere end den til Playstion 2, efter min mening.

Grafik: 9/10 - Grafiken er ikke noget der betyder noget i et spil som dette, kun hvis man kigger på. Men grafiken er også ganske god.
____________________________________

OVER-ALL 10 ud af 10,
Dette er efter min mening det aller bedste spil xbox 360 har at byde på. Til jer der endu ikke har det køb Det !!. " If you buy it, you can go rock'n roll to you die, it's fantastik !, But if you dont buy it, you can just go play, one of dose basic games on the market", Det er dit valg.
___________________________________

 

Genialt spil !

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her