Mr. White's blog
13-10-2010 - 14:00

Forsvarets dag

Hej!

Har så været til forsvarets dag idag, en meget hyggelig dag! Det foregik på bülows kaserne i fredericia. Var forholdsvis hurtig færdig, da jeg kom tidligt. Nåede dog at få gratis mad i deres kantine. ;)

Var fuldt egnet, ingen problemer. Trak så frinummer, men meldte mig frivillig til den kgl. livgarde. Starter efter planen i April 2012. Glæder mig vildt meget! Skal så se hvad mine fremtidsplaner bliver bagefter. Ved ikke om jeg skriver en reaktionsstyrke kontrakt med dem, eller bare kun tager min værnepligt. Der er meget, som skal tænkte igennem inden, og nu må jeg se hvordan værnepligten går.

Og så har jeg haft mine forældres bil hele dagen, hvilken frihed! :D

Hyg jer.
08-10-2010 - 12:51

Kørekort i hus!

Vil lige dele en lille ting med jer på denne skønne dag!

Har lige bestået køreprøven for en halv time siden, og det er sku skønt! Alt gik godt, havde været lidt nervøs for kørelæreren, da jeg har hørt historier om en af dem. Men han var sku flink nok, ham jeg fik. Han snakkede en del, men gjorde mig egentlig bare mere rolig.

Nu mangler jeg så bare en bil at køre rundt i. Indtil videre må jeg nøjes med at låne mine forældres Opel Astra, men det er også fint nok. Så længe jeg får lidt erfaring i benene. SU budgettet holder heller ikke helt til en bil.

Onsdag går turen til fredericia og Forsvaret Dag. Har tænkt mig at prioritere Livgarden, da det er 8 måneder.

Tak for jeres tid!