Mr. White's blog
17-11-2012 - 17:51

Update #1

Hej derude.
 
Så er det tid til en lille opdatering, og det bliver nok en kort en af slagsens. Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har skrevet noget herinde. Som mine tidligere blogs har beskrevet, så er jeg jo i den kongelige livgarde. Det er ved at lakke mod enden. Jeg er færdig her den 30. november, og jeg glæder mig umådeligt meget! Ikke så meget fordi jeg ikke har været glad for det herinde, men jeg glæder mig til at komme tilbage til en normal hverdag igen. Jeg har mit gamle arbejde at komme tilbage til, så jeg har lidt at gå i gang med, når jeg er færdig.

Tiden herinde har været lidt blandet. De første 4 måneder i grøn tjeneste var klart fedest, de sidste 4 måneder har været lidt kedelige. At gå blå vagter er hårdt på en lidt anden måde. En læge forklarede os, at det er noget af det mest usunde, man kan udsætte sin krop for, men det går når det kun er 4 måneder. Jeg har selv fået diverse skavanker, som nok først går væk, når jeg er færdig. Heldigvis ikke noget seriøst.

Den eneste opsang forsvaret skal have, det er deres idrætspolitik. Jeg var i bedre form inden jeg startede, end jeg er nu. Der er simpelthen ikke tid nok sat af til at træne konventionelt. Ikke fordi jeg er i dårlig form, langt fra, men man bør have muligheden for at vedligholde sin form noget bedre. 

Mine overvejelser om at fortsætte i forsvaret har jeg lagt på hylden indtil videre, men kunne sagtens forestille mig at de måske kom tilbage. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg skal til sommer. Jeg har 3 ting i tankerne. Enten at søge ind til politiet eller læse idræt/sundhed eller fysioterapi. Jeg er kun lige fyldt 21 til sommer, og er derfor ikke sikker på hvor stærkt jeg står i forhold til politiet mht. livserfaring. Jeg kunne også godt tænke mig at have noget at falde tilbage på, hvis jeg en dag finder ud af, at det der politi-halløj alligevel ikke er mig. 

Derudover er det jo snart jul! For lige at komme ud på et sidespor. Jeg skal til at have lavet en ønskeliste, men jeg er simpelthen så dårlig til det. Jeg kan aldrig komme i tanke om noget. Jeg står og skal flytte i lejlighed til årsskiftet, så tænkte om i kunne komme i tanke om noget, som er absolut nødvendigt at få med?

God Bless
/Mr. White 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her