Mr. White's blog
24-02-2012 - 17:18

Zombies, run!

Hej! 

Du kender nok ikke til denne app endnu, da den ikke er udkommet officielt. Den hedder "Zombies, run!", og er nok den fedeste app, jeg nogensinde har haft til min iPhone.

Jeg har lige testet den i dag, og må sige jeg ikke er blevet skuffet. Hele ideen med app'en er, at det skal være sjovt og spændende at løbe. Skriver en lille beskrivelse af min løbetur i dag. Selve app'en går ud på, at der er forskellige missions, man skal klare. Det foregår sådan, at man skal ud at løbe (no shit). Herefter får man fortalt en historie i headsettet, som man selv er en del af. Historien foregår i en zombie fyldt verden, hvor man starter med at styrte ned i helikopter på vej hen til en base. Herefter er man overladt på egen hånd. Og dog! Dem fra basen vil guide en hen til dem, så det gælder bare om at løbe for livet! Der er mange forskellige missioner, og foregår med en rød tråd igennem dem.

Appen bruger gps'en til at tracke din fart, så når de fx råber "Zombies, they are coming. RUN!" i radioen, så skal man ellers bare spurgte afsted, indtil man har undsluppet zombierne. Løber man for langsomt, så er det bare ærgeligt.

De har været rigtig gode til at bruge ens egen musik også. Når der ikke bliver snakket i radioen og man ellers bare skal løbe for livet, så sætter den automatisk musik på. Det fungerer super godt!!

Min dårlige blog her, skal ikke tage lysten fra jer. Det er altså virkelig fedt. Den kommer officielt om en uges tid. Lige pt hedder appen ZR Advance, men det kræver log in for at bruge den. Om app'en bliver ved med at hedde det, eller udkommer som "Zombies, run!" (Som er konceptnavnet), er jeg ikke helt sikker på.

Happy Running!

/Mr. White 

PS: Jeg overhalede en cykel i min spurt i dag, fordi de var ved at hale ind på mig, og de råbte til mig i radioen. Den fedeste oplevelse EVER!  
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her