Mr. White's blog
08-10-2011 - 21:55

Eksplosion i Andst

Godaften.

I 19 år har jeg nu boet i den lille fredelige by Store Andst. Jeg kender alle mennesker i byen, da jeg selv er en aktiv del af lokalsamfundet. Blandt andet som træner i vores ungdoms og idrætsforening. Aldrig i mit liv, havde jeg troet, at jeg skulle opleve det, som er sket i dag. Andst har hele dagen været konstant i fjernsynet, både på dr1 og tv2. Folk har kimet mig ned hele dagen, for at høre om jeg var okay. Det har været vanvittigt.

Det hele startede ca klokken 11. Jeg har haft aftenvagt i den her uge, så jeg lå stadig i min seng på dette tidspunkt. Pludselig lød der et ORDENTLIG brag. Ikke bare et fesent lille et, men så min seng og ruder klirrede. Vi er i gang med at renovere facaden på vores hus, og de havde været i gang om morgenen, så styrtede ud til vinduet, og forventede at se et væltet stilads og flere tilskadekomne. Men næh, i stedet tordnede en stor sort røgsky sig op himlen. Vi stormer ud på gaden for at se nærmere, og kan se fyrværkeri. Pga. den tykke røg, bliver vi nødssaget til at gå indenfor igen. Vi kan dog følge med i, at et stort opbud af politi, brandfolk og ambulancer konstant kører ind i byen. Vi kører herefter hjem til mine bedsteforældre efter lidt tid. Det viser sig, at det er et lager i byen, som er eksploderet. Et gammelt civilt forsvars lager.

Vores hus står stadig helt intakt, men mange andre huse er ubeboelige. Så vidt jeg ved fra at have snakket med folk i byen, så er det et ægtepar, som er død. De havde lejet sig ind i nogle lokaler på pladsen, som så mange andre. En lokal sælger af amerikanske muskelbiler har bl.a. også plads der. De har så brugt det til ulovligt fyrværkerilager, bl.a. med produktion af krosantemumbomber. Eksplosionen har blandt andet gjort, at nogle af bilerne inde på lageret er fløjet et godt stykke væk.

Så det har været en lidt kaotisk dag. Der kommer nok en opdatering senere hen, der er mange ting at fortælle om, så det er et MEGET kort sammendrag i har fået her. Det er bare vildt.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.