Mr. White's blog
01-10-2011 - 10:50

Post DK

Hej!

Jeg har altid haft et godt forhold til Post DK uden problemer. Denne blog er da heller ikke et angreb på dem, nærmere tværtimod.

Jeg bestilte for et stykke tid siden noget tøj på en engelsk hjemmeside. Troede jeg. Det viste sig, at de egentlig var fra the US and A. Kunne jeg også godt se, da jeg tjekkede siden igen. Jeg fik derfor et brev fra Post DK om, at den skulle fortoldes osv. Dette kunne de ikke gøre, da firmaet ikke havde oplyst noget som helst på pakken, ikke engang en afsender adresse. Derfor sendte jeg min faktura til dem pr. mail. Jeg får ikke noget svar, hvilket betyder, at de har kunnet fortolde den med mine oplysninger. Der stod i brevet, at jeg ville modtage en regning, som skulle betales på posthuset, inden jeg kunne modtage min pakke.

Hvad skete der så? Pakken lå sgu i min brevkasse en uge senere. Tænkte "what?". Jeg havde ikke hørt andet fra Post DK end det brev om fortoldelse. Dagen efter modtog jeg så et brev, hvor de oplyser at jeg skal betale omkring 300 kr, for at få min pakke afhentet på posthuset. Sker dette ikke inden for 14 dage, vil jeg ikke kunne modtage min pakke.

Så nu venter jeg lige de 14 dage og ser, om jeg modtager en rykker, eller hvad der sker. Det er ikke forfærdelig mange penge, men det er deres fejl, så nu må vi se om de opdager det.

/Mr. White
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.