Mr. White's blog
07-07-2011 - 22:26

Nye udfordringer!

Godaften i stuerne!

Nu starter et nyt kapitel i mit liv. Jeg er færdig på skolebænken, og den livsstil jeg har kendt og benyttet mig af i alle mine år, skal skiftes ud med noget nyt. Og spændende forhåbentligt! Som nogen ved fra min sidste blog, så har jeg været til jobsamtale hos Prime Cargo i Kolding. Jeg har satmebankeme da fået jobbet! Så nu starter jeg som lagermedarbejder på mandag. Glæder mig! Trænger til at prøve kræfter med noget nyt. Jeg har set arbejdsplads og atmosfæren føles rigtig god. Der er en blanding mellem danskere, polakker, tyskere osv. Så mine sprogkundskaber kommer på prøve. Jeg har altid fået af vide, at jeg er god til sprog, så nu må vi se om mine lærere har ret.

Derudover er jeg også begyndt at se længere ud i fremtiden. "Hvad skal lille hr. Hvid når han bliver stor?" spørger i sikkert jer selv om. Jo, ser i, jeg mener at have skrevet om den aftale jeg har med noget, som hedder Den Kongelige Livgarde. Det er ihvertfald næste skridt på dagsordenen. Jeg er begyndt at træne op til det. Egentlig følte jeg mig klar, og har også trænet i mange år, men jeg stødte ind i en sygdomsperiode, som virkelig trak tænder ud. Den er slut nu, forhåbentligt. Har lille et sidste visit på esbjerg sygehus i august, men den skal egentlig bare bekræfte det, som min egen læge siger. Igen, forhåbentligt. Jeg har det ihvertfald fremragende.

Så fremragende, at jeg i dag prøvede kræfter med optagelseskravene til el policia. (Det er sjovt, hvis ikke jeg havde skrevet denne klamme, så havde i ikke vidst, at jeg har brugt google translate til at skrive denne lille sproglige udfoldelse. Måske har min lærere ikke ret.) Selve styrke og hurtighedstesten ser ikke så svær ud. Det ser faktisk utroligt let ud. Jeg prøvede løbetesten i dag. 2400 meter på tid, som giver en karakter fra 1 - 5. Hvor 5 er fremragende. Lige nu ligger jeg på 2, med en tid på 10.55. Jeg havde frygtet værre, for jeg har følt mig noget flad på det sidste. All in all, så går mit liv fremad! Har også besluttet mig for at prøve, at søge ind til politiet, når jeg fylder 21, og ikke senere. Jeg fylder 19 på søndag, så der er lidt tid til. Men føj, hvor har de sidste tre år gået hurtigt.

En sidste sjov notits. Jeg var i GameStop i kolding i dag, for at købe Fable 3 og Madden 11. PreOwned. Jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke ville købe noget. Og ventede da egentlig også bare på, at en veninde skulle shoppe færdig, havde kørt hende i centret. (Fik træning nok af at slæbe hende l***, da hun først var færdig) Nå! Den her notits bliver længere, end jeg havde ret med. All of sudden, begynder ekspedienten at danse bag disken, og snakke om nogle musik forbude, som vidst var blevet ophævet, så alle butikker skulle spille musik. Jeg undskylder, hvis du læser med her, kunne godt forestille mig, at du var herinde, men det så altså komisk ud! Dog en super flink fyr, der stod bag kassen!

Alt herfra.

Game on!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her