Mr. White's blog
19-08-2014 - 12:30

Triatlon

Hej Lifere!

Det er ved at være længe siden, at jeg har skrevet noget herinde, men der har været en del travlhed. En af mine travlheder er et nyt projekt. Nemlig et triatlon projekt. Jeg har altid løbet, men har nu valgt at udvide mit repertoire. Cykling har mest bestået af spinning i FW og almindelig dagligdags cykling. Svømning har jeg aldrig gjort meget i, så dette bliver min store udfordring. Jeg kan sagtens svømme, men det er overhovedet ikke energioptimalt. Derfor vælger jeg at melde mig ind i den lokale triforening senere hen, for at få tips of tricks.

Jeg har måttet investere i en ny cykel. Det blev denne Trek 1.2 Alpha.

[img]http://share.xboxlife.dk/file/owrhzwrimtkzmti3nzlmyzy0mtiwzthkytlhmzu1yjq.jpg[/img]

Jeg er super glad for den! Det er en god begynder cykel. Så nu er det egentlig bare at slå sig løs! Jeg er så heldig at have gode træningsfaciliteter til rådighed i forbindelse med mit studie (fysioterapeut). Så forhåbentlig kommer mit første tristævne næste sommer. :-)

Nogen der har erfaringer med triatlon? Eller bare cykling? Jeg tager imod alle gode råd.

/Simon Olesen

(Hvad gør jeg forkert med billedet?) 
05-05-2013 - 21:53

Flytning, uddannelse, tvivl.

Hej lifere! 

Så er det blevet den tid på året. Den store xboxlife livsransagelse. Jeg ved godt, i har siddet spændt på kanten af jeres gamerstole og tænkt, "hvad laver den mand egentlig?". Eller også har i slet ikke skænket det en tanke, og det er heller ikke meningen med disse blogs. Det føles bare altid rart at tage en pause fra hverdagen, og få skrevet sine tanker ned på papir ... skærm.

Jeg blev færdig i Livgarden d. 30 november 2012, og kom sgu ud med A1, altså topkarakter! Det var en af de største sejre i mit liv, fordi det er et af de sværeste steder at få en god karakter og anbefaling. Det har hjulpet mig siden hen! Det har både hjulpet mig i mit nuværene arbejde i Kolding og med at finde en lejlighed. 

Imens jeg var inde ved Livgarden, fik jeg nemlig den ide, at jeg ville læse til fysioterapeut. Derfor har jeg nu søgt ind i Haderslev, og har allerede fundet en lejlighed i Haderslev. 2-værelses 41 kvm. Det er et stort skridt i mit liv! I kraft af det, har det også været blandet med en masse tvivl. Er det et rigtigt valg? Jeg vil stadig gerne ind til politiet, men vil gerne have en uddannelse først, men er det dumt at tage en uddannelse først, når nu jeg ved, politet er det jeg vil? Ingen ved det, men nu har jeg taget et valg, og jeg glæder mig som en sindssyg! Især til at flytte et nyt sted hen. Jeg har familie i Haderslev, så jeg kender lidt til byen, men ikke meget. 

Flytter ind 1/7, hvilket er en ret dum dato, har jeg fundet ud af. Skal nemlig med til roskilde festival. Håber lidt jeg kan flytte ind fredag/lørdag, men det løser sig nok!

Alt i alt går det altså meget godt lige nu. Så er det jo også et super spil og film år, så det gør det endnu bedre!

Håber i alle har det godt.

/Mr. White 
 
17-11-2012 - 17:51

Update #1

Hej derude.
 
Så er det tid til en lille opdatering, og det bliver nok en kort en af slagsens. Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har skrevet noget herinde. Som mine tidligere blogs har beskrevet, så er jeg jo i den kongelige livgarde. Det er ved at lakke mod enden. Jeg er færdig her den 30. november, og jeg glæder mig umådeligt meget! Ikke så meget fordi jeg ikke har været glad for det herinde, men jeg glæder mig til at komme tilbage til en normal hverdag igen. Jeg har mit gamle arbejde at komme tilbage til, så jeg har lidt at gå i gang med, når jeg er færdig.

Tiden herinde har været lidt blandet. De første 4 måneder i grøn tjeneste var klart fedest, de sidste 4 måneder har været lidt kedelige. At gå blå vagter er hårdt på en lidt anden måde. En læge forklarede os, at det er noget af det mest usunde, man kan udsætte sin krop for, men det går når det kun er 4 måneder. Jeg har selv fået diverse skavanker, som nok først går væk, når jeg er færdig. Heldigvis ikke noget seriøst.

Den eneste opsang forsvaret skal have, det er deres idrætspolitik. Jeg var i bedre form inden jeg startede, end jeg er nu. Der er simpelthen ikke tid nok sat af til at træne konventionelt. Ikke fordi jeg er i dårlig form, langt fra, men man bør have muligheden for at vedligholde sin form noget bedre. 

Mine overvejelser om at fortsætte i forsvaret har jeg lagt på hylden indtil videre, men kunne sagtens forestille mig at de måske kom tilbage. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg skal til sommer. Jeg har 3 ting i tankerne. Enten at søge ind til politiet eller læse idræt/sundhed eller fysioterapi. Jeg er kun lige fyldt 21 til sommer, og er derfor ikke sikker på hvor stærkt jeg står i forhold til politiet mht. livserfaring. Jeg kunne også godt tænke mig at have noget at falde tilbage på, hvis jeg en dag finder ud af, at det der politi-halløj alligevel ikke er mig. 

Derudover er det jo snart jul! For lige at komme ud på et sidespor. Jeg skal til at have lavet en ønskeliste, men jeg er simpelthen så dårlig til det. Jeg kan aldrig komme i tanke om noget. Jeg står og skal flytte i lejlighed til årsskiftet, så tænkte om i kunne komme i tanke om noget, som er absolut nødvendigt at få med?

God Bless
/Mr. White 
01-04-2012 - 17:19

Den Kongelige Livgarde

Godaften! 

Det bliver et kort indlæg denne gang.

Imorgen starter jeg i Den Kongelige Livgarde og skal være der de næste 8 måneder. Jeg glæder mig som en sindssyg! Det bliver godt at komme i gang med noget nyt, og komme lidt væk fra den hverdag, jeg har haft indtil nu. Jeg har trænet op til det, og er nok pt. i den bedste form jeg nogensinde har været i. Har altid været veltrænet, men har sat den en ekstra tand op. Jeg blev syg sidste år, men det er jeg helt ovre nu.

Jeg solgte oven i købet en scooter til en fra nabobyen i dag, som fortalte, at han skulle bruge den frem og tilbage til arbejde, da han lige var stoppet i livgarden i fredags. What a coinkidink!

Som jeg har skrevet om før, så er min drøm at komme ind til politiet, derfor overvejer jeg at fortsætte i forsvaret, og blive sergent i militærpolitiet. Dette finder jeg dog ud af i løbet af min værnepligt, da det er en af de hårdeste uddannelser de har i forsvaret. Når man ser bort fra elitetropperne.

Wish me luck!

/Mr. White  
24-02-2012 - 17:18

Zombies, run!

Hej! 

Du kender nok ikke til denne app endnu, da den ikke er udkommet officielt. Den hedder "Zombies, run!", og er nok den fedeste app, jeg nogensinde har haft til min iPhone.

Jeg har lige testet den i dag, og må sige jeg ikke er blevet skuffet. Hele ideen med app'en er, at det skal være sjovt og spændende at løbe. Skriver en lille beskrivelse af min løbetur i dag. Selve app'en går ud på, at der er forskellige missions, man skal klare. Det foregår sådan, at man skal ud at løbe (no shit). Herefter får man fortalt en historie i headsettet, som man selv er en del af. Historien foregår i en zombie fyldt verden, hvor man starter med at styrte ned i helikopter på vej hen til en base. Herefter er man overladt på egen hånd. Og dog! Dem fra basen vil guide en hen til dem, så det gælder bare om at løbe for livet! Der er mange forskellige missioner, og foregår med en rød tråd igennem dem.

Appen bruger gps'en til at tracke din fart, så når de fx råber "Zombies, they are coming. RUN!" i radioen, så skal man ellers bare spurgte afsted, indtil man har undsluppet zombierne. Løber man for langsomt, så er det bare ærgeligt.

De har været rigtig gode til at bruge ens egen musik også. Når der ikke bliver snakket i radioen og man ellers bare skal løbe for livet, så sætter den automatisk musik på. Det fungerer super godt!!

Min dårlige blog her, skal ikke tage lysten fra jer. Det er altså virkelig fedt. Den kommer officielt om en uges tid. Lige pt hedder appen ZR Advance, men det kræver log in for at bruge den. Om app'en bliver ved med at hedde det, eller udkommer som "Zombies, run!" (Som er konceptnavnet), er jeg ikke helt sikker på.

Happy Running!

/Mr. White 

PS: Jeg overhalede en cykel i min spurt i dag, fordi de var ved at hale ind på mig, og de råbte til mig i radioen. Den fedeste oplevelse EVER!  
Følg Xboxlife her