Mr. Preuss's blog
25-10-2009 - 13:43

Plakatophængning - den knap så sjove side af poltik

Lige en kort lille blog herfra :)
Så er 95 % af alle Venste plakater hængt op i Sønderborg. Og nøj hvor var mange plakater vi skulle hænge op. Jeg synes godt nok at der må blive spildt mange penge på alle de plakater, men fred være med at kandidaterne vil bruge penge på det. Hvad med jer andre? Har nogen været med til at hænge plakater op, eller er i bare allerede trætte af at se på dem? ;)
25-09-2009 - 21:43

Fri hash, ja tak!

Forbud, forbud og atter forbud. Det er det eneste, vi hører fra folketingspolitikerne for tiden. Endelig kommer der et konstruktivt forslag for at komme bandekrigen til livs ved at legalisere hash, men det bliver med det samme skudt ned på Christiansborg. Hvornår forsvandt troen på, at det enkelte individ selv kan ansvar for egne handlinger? Hvad bliver det næste, forbud af slik, tobak og fast food? Lad os følge eksemplet fra Holland og legalisere hash hvor forbruget er langt mindre. Personligt ansvar, ja tak! Fri hash, ja tak!

10-09-2009 - 06:46

Så skete det, jeg blev formand

Hej alle,
Lige et kort herfra, jeg blev igår aftes formand for Venstres Ungdom Sønderborg som følge af at vores formand blev formand for Venstre i Sønderborg.

Tirsdag skal vi ud og fører VU´s antisocialist kampagne på diverse gymnasier, men hvis nogen af jer er fra Sønderborg og interesseret i den borgerlige ungdomsfløj så skriv endelig :D
26-04-2009 - 22:12

Bærbar totaltskadet = forsikring giver ny!

Hej allesammen.
Da min acer aspire måtte lade livet efter jeg rev den på gulvet skal jeg have en ny under garatien. Bærbaren skal være fra fona og må maks koste 8000. Hvad ville i foreslå? Jeg har selv kigget på Sony Vaio FW21M som jeg synes meget godt om, nogen der har gode/dårlige erfaringer med den? Og ellers nogen foreslag? Det skal bare ikke være acer igen. De er gode nok, men nu vil jeg gerne prøve en bærbar af højere kvalitet. Andre foreslag? Og længe leve fonas extra forsikring. Den er guld værd!
15-03-2009 - 20:38

Hjælp til logo

Hej allesammen.
Jeg mangler lidt hjælp til at konstruerer et logo til vores hjemmeside www.VU-sonderborg.dk.

Jeg er IT ansvarlig og har derfor fået sat lidt gang i hjemmesiden igen, men nu mangler vi et rigtig logo. Et logo ligesom fra www.vu.dk. Hvis nogen har ideer eller kan lave det vil det blive modtaget med kys hånd.
Lad ideerne flyde ind :D
Følg Xboxlife her