Mr. Kaizer's blog
20-06-2008 - 18:04

Alene i mørket - med min laptop

Ehm Yello Fellow Lifers.
Jeg har i de sidste 30 minutter sidste stille på mit værelse, akkompagneret af Edward Carnby. Og nu sidder du nok og tænker: "Wauw, det var da tidligt at smide et indtryk af et spil op." Men nej, for jeg har fundet plottet. Det hele er en spøgelseshistorie, det ville ihvertfald forklare hvordan skuffer og stole kan flyve rundt i luften? Hvordan hovedpersoner i filmsekvenser kan kigge den modsatte retning af mig, samtidig med at de beder MIG om hjælp. Og endnu bedre, så ville det forklare hvordan Edward kan holde fast i usynlige ting? Bug eller spøgelser, det vil tiden vise. Men nu til selve spillet. Jeg kan følge ideen helt til ende, og det er en fantastisk idé. Desværre virker udførelsen lidt som en impotente mand der prøver at male Mona Lisa, med hans genitialer. Hvis du nu sidder og ser billedet, så tager jeg for det først ikke ansvaret for det og for det andet, kan du nok forestille dig, at mængden af penselstrøg, genialiteter, er så minimale, at de bliver gemt væk for det hvide lærred. Udover bugsne over denne skrift, er ting som usynlig strøm også gældende, dette blev dog løst da jeg slukkede maskinen, denne bug gjorde forresten at jeg døde 4 gange. Næsten sikker er jeg på, at Danmarks selvmordsrate efter udgivelsen af dette spil, vil blive støt stigende, bare den kluntede styringen var ved at få mig til, at hænge mig selv i headset ledningen. Genialiteter kan desværre ikke som sin modsætning nævnes i flæng, faktisk er der mindre genialiteter end i Danmarks fodboldspil. Den eneste indtil videre var da man kunne lave en tape bombe, når ja man kunne også tæske en dame med en stegepande, så nu er vi på to.

Indtil videre er jeg 1/4 inde i EPISODE 3, og hvad jeg har læst på Gonzos blog, ikke så langt efter ham. I skrivende stund løber jeg rundt og lede efter en bil, imens en gammel mand og en yngre skingrende kvinde løber rundt og skriger, alt imens min karakter iflg. pause skærmen mister floder af blod. Andet er der faktisk ikke at skrive, udover at den kun lige er over Gamer.no's karakter.
Har du nogle spørgsmål til spillet, er du velkommen til at stille dem i kommentarboksen. Kritik er også mere end velkommen.

@GONZO; Det tog mig 2 forsøg at klare bil scenen, det ene gjaldt dog ikke, da jeg ikke så vi var i gang. Så ja spiff, det tager ikke 16 forsøg :)
17-06-2008 - 11:38

Yello Xlife :)

Hov, jeg havde fuldstændig glemt at flashe den signatur jeg vandt med til SOTW kon. Fik jeg sagt at jeg vandt sidste SOTW kon? 
Well her er den med et par ændringer; 

Her til morgen blev jeg utrolig inspireret og valgte at lave endnu en signatur;

Jeg tror jeg bruger den i næste kon, men der har jeg nok ikke den store chance for at jeg vinder, tihi.
Det var alt fra nu. Fik jeg forresten sagt at jeg vandt sidste SOTW konkurrence?

Smid gerne en kommentar eller to :)
31-05-2008 - 23:36

BF:BC BETA!

Hephey gutter. Eftersom jeg var den heldige vinder I spam konkurrencen, tænkte jeg at jeg ville give lidt tilbage til mit community - som ham fra GTA ;)  - Derfor, er i yderst velkomne til at stille mig spørgsmål, som jeg så sammen med mit review imorgen, vil besvare. 
Megabit hilsner herfra egnen..
10-12-2007 - 15:16

1. Blog

Ja det er så min første blog og jeg ville egentlig bare skrive en, dog skal der jo være lidt indhold. Så tillad mig at præsentere die bestem Weihnachtskleider. 

Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum,
wie grün sind deine Blätter!
Du grünst nicht nur zur Sommerszeit,
nein auch im Winter, wenn es schneit
Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum,
wie grün sind deine Blätter!

Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum,
du kannst mir sehr gefallen!
Wie oft hat nicht zur Weihnachtszeit,
ein Baum von dir mich hoch erfreut.
Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum,
du kannst mir sehr gefallen!

Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum,
dein Kleid will mich was lehren:
Die Hoffnung und Beständigkeit
gibt Trost und Kraft zu jeder Zeit.
Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum,
dein Kleid will mich was lehren.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her