Mr. Aggiz's blog
10-10-2010 - 18:30

Løb med Nike+

Med lidt inspiration fra andre, som også er begyndt at bruge bloggen til at ytre sig om deres løbetræning, tænkte jeg at jeg også ville gøre det samme.

Jeg startede selv med, at løbe igen for et par måneder siden, hvor min form ikke var alt for god, men heller ikke helt i bund. Havde nemlig løbet en del i foråret, men da eksamerne begyndte at komme tættere på, fik jeg sværere ved at komme afsted. Det kunne også mærkes da jeg deltog i min hjembys årlige løb, hvor jeg kom meget senere ind end min bror, som jeg konkurede meget med. Det har ført til en del hån siden :)

Nu er jeg til gengæld kommet rigtigt godt igang igen og løber nu 8.3 km. ca. tre gange om ugen. Men grunden til at jeg skriver denne blog er fordi jeg er begyndt, at bruge den nye App fra Nike+, som endelig har fået GPS signal. Den fik jeg også testet i dag og jeg må sige, at den er en del mere præcis end Runkeeper, som jeg har brugt tidligere. Generelt er programmets opbygning og brugervenlighed også bedre end den anden, men der er selvfølgelig stadig ting den halter bagefter ved. f.eks. Feedback muligheder imens man løber.

Så hvis du har en iPhone og løber til dagligt, er det muligt, at lave challenges til hinanden og se hvem der klarer dem først derinde. Ville være fedt hvis vi var flere her fra siden der begyndte, at bruge det.

Mit navn inde på Nike+ er det samme, som her på Xboxlife :)

> http://nikerunning.nike.com/nikeos/p/nikeplus/en_EMEA/?rs=1 <

Til sidst et billede over mit seneste og første løb med Nike+Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her