Mr. Aggiz's blog
18-05-2009 - 20:58

Min første bilEfter længere tids søgen på de forskellige sider med brugte biler, der er til salg, fandt jeg endelig en, som var perfekt til mine krav. Valget blev en ældre sag fra 1985, nemlig en Opel Kadett. 
      
undefined

Billedet ovenover er et jeg fandt på nettet, da jeg netop lige er kommet hjem med den og har ikke nået at få taget et billede. Men jeg lover, at bringe et billede af vidunderet meget snart. 

Er utroligt tilfreds med den og efter en længere kører tur hjem fra de tidligere ejere var det tydeligt, at den er blevet behandlet godt. Den krævede dog lidt tilvænning, da det er den første bil jeg har kørt uden servostyring og en anden ting er, at den kun har fire gear. 

Nu mangler jeg kun en ny CD-afspiller og ordentlige højttaler til den ;D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opdatering:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter at have haft den i nogle dage har jeg haft et par problmer med den, endtil igår. Det viste sig, at de gamle ejere havde sat et helt nyt batteri i den, men da de satte den til byttede de om på plus og minus, hvilket har f**ket bilen lidt op inden i. 

Derudover havde de heller ikke puttet nyt vand i den, hvilket jeg først opdagede tirsdag aften. Desværre så fik det batteriet til, at stille træskoene, så jeg var i Bilka efter et nyt, da bilen endnu en gang gik i stå, hvilket har medført et par pinlige episoder midt i trafikken, hvor jeg har skulle, skubbe dyret ind til siden :/ 

Men nu har jeg fået sat det nye batteri i, som kostede 500 kr. og nu kører den igen :D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her