Mr. Aggiz's blog
22-03-2009 - 17:31

Logitech Z-5500


For satan da, hvor er jeg virkelig uheldig i dag! Ramte tidligere til stikkontakten, der er forbundet til nærmest alt mit elektronik, fra Computer, Xbox 360 og mine højttaler. Det er ikke første gang det er sket, men normalt plejer det som reelt, bare at betyde, at det hele skal startes op igen. Det gjorde jeg så også og det hele så ud til at virke fint, som det plejede. Men da jeg så vil sætte noget musik igang, kommer der intet ud af højttalerne!

                       undefined

Tror først det er et problem med computeren, men opdager hurtigt at det sædvanlige grønne lys på højttalerne ikke er tændt. Prøver selvfølge så at få det tændt, både ved at trykke på knappen, skifte stikkontakt og andet, men ingen af tingene hjælper. Tænker så det sikkert er sikringen i den der er gået, da der jo nemt kan være sket en kortslutningen eller lignende, da jeg ramte stikkontakten. Jeg forsøger så, at få sikringen ud, men knækker det stykke plastik, der holder den på plads, så den nu heller ikke længere kan holde den ordentligt fast!

Har tænkt mig, at bestille en ny sikring her senere til den og forsøge at få det til at virke. Regner med at prøve, at tage noget Gaffa tape over den, så den forhåbentligt, bliver siddende på plads. 

Ville virkelig være surt hvis det ender med, at jeg ikke kan få det fikset selv, da jeg ikke lige har finanserne til at købe nye højttaler, i et stykke tid :(
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her