Mr. Aggiz's blog
17-03-2009 - 14:02

Apple og Nike+


For længere tid siden købte jeg en Ipod Touch, som primært skulle anvendes til musik og måske lidt andet sjovt gejl indimellem. Har også brugt den flittigt og er generelt set meget glad for den. Har igennem tiden rodet meget rundt med den, for at se hvad den kunne og opdagede hurtigt programmet Nike+, som allerede var installeret på den, da jeg købte den. Forsøgte at bruge det på den, uden at vide noget som helst om det og opdagede hurtigt, at jeg manglede noget ekstra udstyr til programmet. Hvorefter jeg ikke gad, at bruge mere tid på det.
                                undefined
Så for nogle få dage siden, så jeg en tråd om Nike+ oprettet af Klingaa. Her fandt jeg så endelig ud af, hvad det præcist var for noget og da jeg indimellem løber, tænkte jeg, at det ville være meget fedt, at forsøge sig med.

Så igår gik jeg ned og købte Sensoeren til den, samt et lille etui, da jeg ikke har Nike løbesko, der er egnet til Sensoren. Om aftnen prøvede jeg den så af og er overordnet set meget tilfreds med det hele. Programmet på Ipoden er meget overskueligt og informationerne er let tilgængelige, ved hjælp af et enkelt tryk på ens Ipod og en dame stemme, fortæller ens tid, fart og distancen, som man har løbet.
Dog havde jeg været lidt for hurtigt til at komme igang, da jeg ikke havde fået indstillet den rigtigt, i forhold til min "løbestil". Jeg løb en distance på 5.5 km, men Sensoren mente det kun var 4.18 km :/ Nu har jeg så fået den stillet og regner med at prøve den samme rute i aften, og håber den er mere rigtig nu :)

                               

Kan klart anbefale at købe den, hvis man har en Ipod og godt kan lide at løbe, hvor det også er en rigtig god motivator.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her