Mr. Aggiz's blog
09-02-2008 - 01:46

Reperation!


Så fik jeg endelig min bærbar computer tilbage fra reparation igen fra El-giganten! Denne gang tog det heldigvis "kun" en månede i forhold til den første gang hvor jeg måtte vente i over 2 måneder på den.
Det sjove var at sidste gang hvor jeg endelig havde henvendt mig nok gange ved kassen og de endelig begyndte, at gøre noget ved min reperationssag, kunne de ikke svare på hvad, der helt præcist var sket med min pc. Det eneste de vidste var bare, at jeg skulle have en ny med samme specifikationer og så var det det. 


Nu var det jo ikke så svært at ligge to og to sammen, eftersom at de havde fortalt mig to uger tidligere, at den endelig var på vej tilbage. Problemet var bare at den ikke lige havde lyst til at ankomme til butikken. Det underlige var bare at de ikke ville indrømme, at den var blevet væk eller måske enda stjålet under fragt til butikken. Det ville jeg heller ikke have haft noget imod, så længe servicen med at få den ombyttet til en ny var i orden og det var den også, da de endelig fattede den ikke ville dukke op.

Men nu er det reparationshelvede endelig overstået (igen) og nu håber jeg bare ikke det sker endnu engang, inden for den nærmeste fremtid og det gælder også min 360!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her