morten p's blog
27-02-2008 - 20:41

En go' madpakke


Hvad er en god madpakke?
Det vil vi finde ud af i denne ekslusive anmeldelse. Vi vil se om nogen af vores hjemmelavede madder kan stille noget op mod de store dagligdags madvarer.

Frikadelle, remoulade og ristede løg.
Normalt smager en frikadellemad meget godt, det gør den sådan set også med remoulade på. MEN hvad hvis man så smider de lækre ristede løg ovenpå?

Det smager slet ikke dårligt. De ristede løg giver ligesom maden lidt mere knas. Uden løg er det ligesom hvis man tager en normal guldbar med mælkechokolade, men MED ristede løg er det ligesom en guldbar med knas. Der er ikke den store smagsforskel, men maden er meget sjovere at spise. Denne kunne man måske godt give børnene med i skole, hvis man var desperat efter nye opskrifter.
Vi giver den 7.5/10 fordi den er rimelig go, men ikke så go som en tur på grillen.

Ost, agurk, mayonaise, salt og peber.
Denne combo lyder måske knapt så tiltrækkende. I forvejen er en ostemad jo ikke favoritten til en god madpakke. Med agurk, mayonaise, salt og peber, prøver vi på at gøre denne gamle kending fra mor lidt op to date.

Okay, vi kom vist til at putte lidt for meget salt på madden. Men derudover smager den lidt som en dårlig sandwich, som man har haft liggende, og så bare smidt et helt ton salt oven på. Den smagte i hvert fald ikke særlig godt. Den ville nok heller ikke blive børnenes favorit, og slet ikke vores.
Vi giver den 2/10, fordi den smager helt ad H til, hvis man kan spise denne mad færdig har man absolut ingen smagsløg.

Leverpostej, ketchup og ristede løg.
Denne gode gamle leverpostejmad er jo verdenskendt i Danmark, for altid at ligge klar i madkassen på engrå og kedelig skoledag, der bare bliver mere grå af en grå mad. Derfor har vi givet den et nyt rødt look ved hjælp af en tube ketchup. Så må vi se hvad vi som smagsdommere siger til den.

Den her mad har en helt speciel smag, det er ikke til at forklare, men vi prøver alligevel. Aller først kan man ikke smage noget, derefter kommer en stærk smag af ren ketchup, der lidt efter lidt bliver dulmet af de ristede løg. Til sidst, lige inden man synker, smager man leverpostejen. Denne mad er helt klart blevet bedre af de ristede løg, men det er ikke noget jeg ville spise, hvis jeg kunne undgå det, men det er mit job at spise og derefter formidle smagen videre. Lad være med at give børnene den her med i skole, du får den bogstaveligt talt tilbage i hovedet når de kommer hjem.
Den får en karakter på 4/10 for den kan da spises, men ikke uden besvær.

Konklusion
De her madder er ikke at anbefale frem for de normale kedelige madpakker, som man til daglig sender ungerne af sted med. Hvis de overhovedet ikke gider spise din mad, kan du jo bare gi dem en tyver med, du vil aldrig se dem så glade igen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her