morten p's blog
04-01-2008 - 20:04

Så ta' en kiks...


Men hvilken slags skal man vælge?
Det spørgsmål har vi stillet os selv mange gange. Længe har vi undret os. Så derfor har vi valgt at lave en test om...
KIKS
Vi har fundet tre populære slags kiks i vores store madskab, der fandt vi: mariekiks, Knäckis og Biscas My Choice.


Først fandt vi en mariekiks.

Denne kiks er børnenes farvorit, men hvor god er den egentlig?
Formen, farven og udseendet er som man husker det, men der stopper lighederne. Kiksen er tør i munden, og smagte som om den havde ligget for længe i skabet(det havde den måske også). Vi var begge nødt til at drikke en halv liter vand bagefter.
Vi fandt dog ud af at den nok havde været bedre hvis vi havde puttet smør eller ost ovenpå, for ligesom at tage noget af tørheden. Desværre er det ikke en del af vores indskrænkede test! En pakke mariekiks med 3x200 g. koster 12 kr. det beviser at mariekiks er discountvaren til børnene.
mariekiksen er en middelkiks, som bare er så den får 5/10


Så kom My Choice fra Bisca.

Som man kan se, ser kiksen ikke alt for indbydende ud, det ligner faktisk en bræk-klat. men synet bedrager. I første bid får man følelsen af en dejlig fuldkornskiks, den mætter godt og er dejlig. men så kommer anden bid, der får man pludselig tænderne banket i en rosin. Rosin og brød i alle arter passer bare ikke sammen, smagen bliver næsten forfærdelig, og man får næsten lyst til at spytte det ud igen. I de næste 10 minutter kan man så sidde og guffe rosinsnask af tænderne, føj! 300 g. My Choice kiks koster 18 kr.så den ligger i middelklassen.
kiksen er rigtig god, men rosinerne vejer meget ned så den får 4/10


Sidst men ikke mindst fandt vi Knäckis sea salt.

Kiksen og pakken ser jo meget indbydende ud, med lækkert design og alt det der lir. Den her kiks er lige så tør som mariekiksen, men er helt anderledes. Knäckis og Wasa er jo meget dygtige til at lave knækbrød, det kan man mærke i kiksen. Det er ligesom at bide og tygge i et knækbrød, dog er der lidt mere krydderi i end i et knækbrød, men alt i alt er det det samme. Vi føler os lidt snydt når vi troede at det var en kiks vi havde fat i. den føles også som om den er lavet til at have pålæg på. 150 g. Wasa Knäckis sea salt koster 15kr, så det er helt klart den dyreste.
en meget god smag, men man bliver skuffet over at det ikke er en kiks. 7/10'

/morten p & X_Jonders
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her