Mogwai's blog
20-09-2010 - 20:05

TV-serier

Hey der!

Lige et lille indlæg omkring hvilke tv-serier jeg følger med her for tiden.

X-Files - Den gode gamle med Mulder og Scully. Selvom serien er ved at have nogle år på bagen, så synes jeg stadig at den er utrolig underholdende (også selvom special effects ofte er til at krumme tæer over). Der er bare et eller andet ved temaer som fanger. "Tænk nu hvis dette var muligt" osv.

Fringe - En action science-fiction serie der har kørt på Kanal 5 i en del uger nu. Det er lidt i stil med X-Files med overnaturlige og uforklarlige elementer spiller ind. Nogle af karaktererne er lidt tamme, men serien har sine gode momenter.

Top Gear - En hver dreng/mand har vel set mindst et par afsnit af denne serie. Det geniale ved serien er, at selvom man ikke er bilnørd, så er værterne og deres udfordringer og tests stadig utroligt underholdende.

NCIS - Jeg er har egenligt ikke set særlig meget CSI og alle grenene i denne genre. Det er nemt at se, at det ligger milevidt fra hvordan rigtige agenter arbejder, men replikkerne er underholdende og der er i 90% af scenerne enten komiske aspekter eller underliggende toner deraf.

Det var et lille udsnit af de serier jeg ser sådan regelmæssigt. I skal være velkomne til at byde ind med de serier I selv ser. Det kunne jo være der var nogen som jeg skulle kigge nærmere på ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her