MirageDK's blog
31-01-2008 - 19:16

Electronic Arts annoncerer nyt boksespil.

EA annoncerede i dag et nyt boksespil af holdet bag Fight Night 3.

Spillet hedder efter sigende FaceBreaker, og grafikken skulle desværre være ""like a cross between Ready 2 Rumble Boxing and Team Fortress 2"". Var personligt temmelig tosset med grafikken i Fight Night 3, og det skuffer mig lidt af man træder er skridt tilbage :(

Dog var der også positivt indhold: ""real-time facial deformation"... Uhuu hvis man er i stand til at smadre ansigtet på modstanderen, så opvejer det måske den ærgelige grafikstil. Som en bonus vil man være i stand til at lave en bokser, baseret på et billede taget med ens visioncam... Spændende muligheder/skuffende grafik.

Update: Fandt lige et billede fra 1up.com


31-01-2008 - 14:39

Microsoft undskylder selvmål!

Som jeg skrev tidligere i dag - har Microsoft lagt Katamari demoen ud til deres elskede Sølv kunder... men ikke til guld. Her blev en masse kunder temmelig frustrerede, hvilket har medført en formel undskyldning fra Microsoft.

"There's a Beautiful Katamari demo available on marketplace now, but there's been a wee mistake somewhere along the line and at the moment it's only available for Silver members. It'll be fixed soon though, at which point it'll only be available to Gold members for the next week - and then open for everyone."

"Hold tight Gold members, and if you're a Silver member and you fancy rolling around in one of the funniest and most surreal gaming experiences ever, get your skates on."Well done MS :)
31-01-2008 - 13:10

Rygter aflivet omkring Halo Wars

Indtil i dag gik der rygter om, at det kommende Halo Wars ville være "Cross-Platform". Man skulle derfor kunne spille sammen mellem Windows Vista og Xbox 360 brugere.

Desværre blev rygtet i dag aflivet af Microsoft selv.

"Halo Wars is being developed from the bottom up for the Xbox 360 and its control scheme to ensure that we deliver a groundbreaking console RTS experience"

"Given that, we have no plans to develop Halo Wars for Windows Vista at this time."

Men det bliver da spændende at se om Ensemble Studios endelig kan få udviklet en RTS der rent faktisk virker på Xbox 360. Synes personligt ikke, at der indtil nu har været nogen RTS spil, hvor man hellere ville bruge et joypad frem for en mus.
31-01-2008 - 12:00

Microsoft laver klokkerent selvmål!

Hvis nogen læste min blog i går - kunne man se at demoen af det noget ventede Beautiful Katamari, ville være at finde på Marketplace i går.

Men ak nej... undertegnede fandt, på trods af sine utallige besøg på marketplace, aldrig demoen af dette mystisk spil...

Men! Det har jo så været en god grund til. Microsoft har simpelthen bøffet noget så gevaldigt. Jeg har jo, som den glade Xbox-bruger jeg er, selvfølgelig Xbox Live Gold medlemsskab. Og da Major Nelson beskre,v hvordan demoen ville være tilgængelig for lige præcis dette abonnement, frem til starten af februar, tænkte jeg ikke længere over det.

Men nu viser det sig så... at Microsoft kun har gjort demoen tilgængelig for Silver Account medlemsskaber, hvilket selvfølgelig har medført mordtrusler og anden ståhej. Er det virkelig meningen at Guld medlemsskaber, betaler for noget de ikke får alligevel?

Men som sagt: Log ind på en gammel Sølv Profil, ind på marketplace under demoer, hvor Katamari så er tilgængelig...


Flot MS...!
30-01-2008 - 16:12

Nye Just Cause 2 screenshots (WOW!)

Billederne er taget fra Computer and Videogames.Link til resten af billederne: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=180967
30-01-2008 - 15:55

Beautiful Katamari demo burde være på Marketplace

Gode gamle Major Nelson har givet udtryk for at Australien og Europa (PAL landende) skulle have adgang til Katamari demoen via Marketplace.

Men nu har undertegnede fandme været inde på Marketplace mindst 20 gange - og der er ikke skyggen af nogen Katamari demo! Tilgengæld er både Rez og Chessmaster kommet op... (pladderspil).

Kilde:
http://www.majornelson.com/archive/2008/01/30/demo-beautiful-katamari-australia-europe-and-new-zealand.aspx
30-01-2008 - 15:24

Condemned 2's officielle side er nu oppe.

Sega har valgt at åbne for den officielle Condemned 2 side.

Siden er temmelig begrænset, samt mindst lige så uoverskuelig... Man kan tilsyneladende kun skrive sig op til et nyhedsbrev, se det sædvanlige media (3 screenshots og en video) samt få adgang til de officielle fora. Skidt!

Det skal dog siges at siden åbenbart kun er midlertidig... pffst!

Men prøv lykken: http://condemned2.sega-europe.com/en/index.html
30-01-2008 - 15:12

Turning Point er måske slet ikke så dårligt... HAH!

Jeg var tilsyneladende ikke den eneste, der desværre måtte indse hvor dårligt Turning Point egentlig var. Den episke åbning på spillet var fantastisk - men styringen og detaljerne manglende...

... Udvikleren bag Turning Point har indset at spillet vist ikke var helt godt nok, og undskylder sig med at man siden demoen var færdig, har arbejdet i flere måneder med at forbedre teksturer og styring...

I kan læse hele historien her: http://www.oxm.co.uk/article.php?id=2730

Synes det virker lidt som et dårligt forsøg på at redde situationen... Spillet er simpelthen så gennemsyret ringe at spille, og har man ikke kunne indse det noget før, og tværtimod haft fokus et helt andet sted, så tror jeg slet ikke spillet står til at redde.
26-01-2008 - 12:59

Endnu en ny Star Wars video!

Så fik jeg fedtet mig frem til den officielle trailer #1 til Star Wars: Force Unleashed. Det var tilsyneladende én af hovednyhederne på gamespot. For hulen en lækker intro!

http://www.gamespot.com/video/933156/6175332/videoplayerpop?

25-01-2008 - 20:02

Ny video: Star Wars: The Force Unleashed

Puuha! Var lige et smut forbi gametrailers og fandt denne her video fra udviklingerne bag Star Wars: The Force Unleashed:

http://www.gametrailers.com/player/29964.html

(kan åbenbart ikke integrere gametrailers videoer i bloggen :( )

Synes måden hvorpå de 3 forskellige fysikmotorer spiller sammen, ser helt, helt fantastisk ud. Kan selv huske dengang man spillede Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, og brugte en kode så ben og lemmer fløj rundt, når man misbrugte sit lyssværd på det groveste... En fantastisk tid hvor man kunne spille de samme 5 min af spillet igennem, igen og igen bare for at lege med sit lyssværd.23-01-2008 - 15:22

Glem ikke Undertow!

Husk nu at Undertow blev gratis her klokken 11 i formiddags!

Er personligt ret tilfreds med Undertow, der udspiller sig i et 2D dykker-univers hvor det gælder om at bevare kontrollen over forskellige checkpoint. Har man hovedparten af disse checkpoint, så begynder fjenden at miste point - alt i alt noget i stil med Battlefield serien/Domination i CoD4... I ved hvad det går ud på.

Så hent det hvis I alligevel ikke har andet at lave!
23-01-2008 - 15:14

Turning Point: Fall of Liberty - Ny demo på marketplace

Må først og fremmest ligge ud med at fortælle hvor jeg har været det sidste års tid. For ca. et års tid siden blev jeg banned fra Xboxlife.dk efter et indlæg, der var kritisk overfor redaktionen på Xboxlife. Jeg har tidligere været med bag kulisserne skal det siges... Omkring på samme tid gik min Xbox kold med 3 røde streger, hvilket fik mig til at glemme alt om Xbox... indtil nu. For har endelig fået den lille boks tilbage - og er igen klar på eventyr.

Første spil jeg fik købt det nye år blev Call of Duty 4. har længe ville have mine fedtede fingre i det nyeste skud inden for CoD serien. Ikke overaskende havde spillet en fantastisk singleplayer del (der omend var alt... alt for kort. 6 timer er simpelthen bare ikke godt nok) og ikke mindst en endnu mere fantastisk multiplayer del. Der er slet ikke nogen tvivl... Call of Duty 4 er uden undren den bedste oplevelse på Xbox Live hidtil... Men problemet med Call of Duty 4 er, at det samtidig er det bedste gameplay man har set i et FPS spil på Xbox (Halo serien er tæt på, ja!) - Derfor sætter CoD4, efter mit hoved, nye standarder inden for FPS på konsol, hvilket kan få andre spil (jeg nærmer mig Turning Point nu) til at blegne på styringen.

Turning Point: Fall of Liberty gav mig en helt utrolig oplevelse her for ca. en time siden. Introen er uhyggelig kort (baggrundshistorien ligeledes, kvalitet>kvantitet)... Men jeg fandt mig selv i at blive i tvivl om, hvornår introen sluttede? Kan nogen følge mig? man starter jo ret originalt med et ekstremt episk billede - hvor man kigger ud over bugten, og ser disse enorme luftskibe nærme sig i horisonten. Ligeledes er hele New York lagt for ens fødder, da man samtidig starter et par hundrede meter over jorden, i en nybygget skyskraber... Ja synes godt nok det er en storslået indgang til spillet. Et spil der desværre halter lidt bagefter hvad angår andre ting... som fx styringen. Efter at have spillet CoD4 til hudløshed, virker Turning Point's styring så ekstrem træg, at det nærmest virker umulig at ramme noget... som helst! Samtidig virker resten af grafikken (de tætte detaljer) som noget der ikke er blevet helt færdigt desværre. Tror man har valgt at ligge meget vægt på de store episke luftskibe... og så glemt.. ja resten?
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her