MirageDK's blog
23-01-2008 - 15:14

Turning Point: Fall of Liberty - Ny demo på marketplace

Må først og fremmest ligge ud med at fortælle hvor jeg har været det sidste års tid. For ca. et års tid siden blev jeg banned fra Xboxlife.dk efter et indlæg, der var kritisk overfor redaktionen på Xboxlife. Jeg har tidligere været med bag kulisserne skal det siges... Omkring på samme tid gik min Xbox kold med 3 røde streger, hvilket fik mig til at glemme alt om Xbox... indtil nu. For har endelig fået den lille boks tilbage - og er igen klar på eventyr.

Første spil jeg fik købt det nye år blev Call of Duty 4. har længe ville have mine fedtede fingre i det nyeste skud inden for CoD serien. Ikke overaskende havde spillet en fantastisk singleplayer del (der omend var alt... alt for kort. 6 timer er simpelthen bare ikke godt nok) og ikke mindst en endnu mere fantastisk multiplayer del. Der er slet ikke nogen tvivl... Call of Duty 4 er uden undren den bedste oplevelse på Xbox Live hidtil... Men problemet med Call of Duty 4 er, at det samtidig er det bedste gameplay man har set i et FPS spil på Xbox (Halo serien er tæt på, ja!) - Derfor sætter CoD4, efter mit hoved, nye standarder inden for FPS på konsol, hvilket kan få andre spil (jeg nærmer mig Turning Point nu) til at blegne på styringen.

Turning Point: Fall of Liberty gav mig en helt utrolig oplevelse her for ca. en time siden. Introen er uhyggelig kort (baggrundshistorien ligeledes, kvalitet>kvantitet)... Men jeg fandt mig selv i at blive i tvivl om, hvornår introen sluttede? Kan nogen følge mig? man starter jo ret originalt med et ekstremt episk billede - hvor man kigger ud over bugten, og ser disse enorme luftskibe nærme sig i horisonten. Ligeledes er hele New York lagt for ens fødder, da man samtidig starter et par hundrede meter over jorden, i en nybygget skyskraber... Ja synes godt nok det er en storslået indgang til spillet. Et spil der desværre halter lidt bagefter hvad angår andre ting... som fx styringen. Efter at have spillet CoD4 til hudløshed, virker Turning Point's styring så ekstrem træg, at det nærmest virker umulig at ramme noget... som helst! Samtidig virker resten af grafikken (de tætte detaljer) som noget der ikke er blevet helt færdigt desværre. Tror man har valgt at ligge meget vægt på de store episke luftskibe... og så glemt.. ja resten?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her