MirageDK's blog
16-12-2006 - 00:43

Er Onkel Joakim og Bjørnebanden gået amok?!

Jeg har valgt at lægge dette emne ind under frustration, for det er lige præcis hvad indholdet af dette indlæg bunder ud i!

 

Indledelsesvis kan jeg lige starte med at fortælle, at jeg igennem de sidste 13 år(!), har modtaget "Fra alle os Til alle jer". En Anders And bog med alle figurene fra Andeby, i aller (aller...) bedste jule-hurra-hvor det går stil! Jeg har elsket de bøger i 13 år, har levet side om side med både Mickey Mouse og Anders And igennem den hårde december måned... Men nu kan det f***** være nok!

Jeg sidder i ro og mag på toilettet, og slår op på den første side (julestemningen har ikke vundet sig ind i år, så tænkte at dette kunne være sidste chance (suk.. jul i Andeby (bliv ikke forvirret af alle parrentesserne, sætningen stopper nu))).

 

Når lige første historie igennem inden det bliver for koldt, og jeg må trække de lange underbukser op igen... Men er det julestemningen der har ramt min sjæl? Eller er det en stor dæmonisk, funklende, hadsk og indbildsk brækfornemmelse der runger i baggrunden?

I får lige et hurtigt indblik i historien: Onkel Joakim har glemt at melde sig til den årlige julekage konkurrence i Andeby, og går på samme tidspunkt glip af de 25.000 man kunne vinde i præmie (ikke for bedste kage.. men for den der har fået den til at ligne en... ja alt andet end en julekage. Anders And havde formået at lave kagen om til et stjerneskud... idiot!!). Bjørnebanden finder helt uafhængigt af Onkel Joakims nedslåenhed, ud af at de har voldsomt brug for penge - og udtænker den geniale plan at få 176-761 til at klæde sig ud som bager, og overtale Onkel Joakim til at ansætte ham, da han så senere vil have lejlighed til at bryde ind i pengeboksen (han har åbenbart læst til konditor i fængslet. Jeg lader den lige stå et øjeblik... Bukke sig ned efter smørret Ha Ha Ha... (What?!)) Nå men med højt humør, klæder 176-761 sig ud i Hawaiiskorte og høj hat, for derefter at troppe op ved Onkel Joakims hoveddør.

Nej nej nej.. ONKEL JOAKIM HAN ER FJOLLET

 

Onkel Joakim falde for charmen og den høje hat, hvorefter en ansættelse selvfølgelig falder prompte, til det ugennemskuelige medlem af bjørnebanden.

(Her kommer så en masse ligegyldigt pladder, hvor bjørnebanden i 10 omgange prøver at få lokket de omtalte diamenter ud af Onkel Joakim (jamen dem har jeg da ikke nævnt? SÅ FØLG DOG MED MENNESKE!!!) - kort historie lang: Diamanterne ryger ind i kagen, og efter stor tumult, ender på konkurrence bordet i julekagekonkurrencen.

Undervejs falder jeg dog over det her billede, som måske er taget lidt ud af kontekst, men stadig her et par timer senere - ikke giver nogen mening overhovedet !! (Skal lige siges, at den kære ældre dame ikke optræder senere i historien - og ingen aner hvor længe hun har stået og lurret bag det brune stakit!!)

What?!

Nå - men i tænker nok allesammen det samme som mig på nuværende tidspunkt - sjov historie, fantastisk kreativitet og lige i bedste Andeby-ånd... Hvis du stadig vil gå julen i møde med dette fanastiske (dog noget minimale) indblik i udgave 13 "Fra alle os Til alle jer" så er dette POINT OF NO RETURN!

 

 

...

 

 

Bered jer på et chok af dimensioner!

Bjørnebanden står nu med en check på 25.000 for at vinde julekagekonkurrencen (What!? Surprise!) + en kage med alle Onkel Joakims diamanter... Og hvad gør de så?

nej... nej nej

.... NEJ! Endelig var lykken nået Bjørnebanden, og de kunne have levet resten af deres dage i sus og dus - Ok tænker du, de har da stadig kagen med diamanterne (så hvad brokker jeg mig egentlig over? - NEJ for den bliver lige serveret tilbage til Onkel Joakim, der så i en blanding af fejl 400 i pacemakeren, og kolde fødder vælger at gøre følgende:

For FILAN DA !!!

For hede hulen da - Onkel Joakim, der i sin ungdom ikke tøvede ét sekund, med at skamtorturere et nybagt føl, hvis han kunne få en 25 øre ud af det, vælger her 200 år efter, på under et nanosekund, at smide om sig med både kage og diamanter... Begrav Andeby - den er død!

 

God Jul? Det tror jeg fandme ikke der bliver noget af!....

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her