MirageDK's blog
07-12-2006 - 01:45

01:35

Et hurtigt kig på Lost Planet multiplayer demoen, samt de frustrationer jeg forbinder med brugen af Xbox Live.

 

Har endnu ikke haft tid til at afprøve den nye Lost Planet demo. Så efter den sidste fodboldkamp (Manchester-Benfica skønne mål) stod tunet ind på marketplace.

Demoen fyldte overraskende lidt, og var relativt hurtigt nede... men så begyndte min frustration!

 

For hvad hulen i pokker er det der foregår med Xbox Live. Tror det tog mig 10-15 minutter at finde en server, som jeg overhovedet havde mulighed for at komme ind på. "Quick Match" ? ... Quick Match giver dig en liste over client hostede servere, hvoraf 50%-90% ikke findes mere - og flere af dem man så kommer ind på, går ned få sekunder efter man får sat sig til rette. Hjælp hvor det bare ikke fungerer!

Og problemet findes jo faktisk i de fleste Xbox 360 Live spil vi har til rådighed i dag... Selv GoW kræver at man lige går en 10 servere igennem, før der rent faktisk er hul, og man kan få lov til at spille. Det fungere gud hjælpe mig ikke særlig godt...

Måske lige på nær PDZ og BFII:MC, som er de spil jeg har haft størst glæde af online. Men her kunne man også komme ind, i et allerede igangværende spil - uden at gå igennem et rent lobby-helvede af skrigende amerikanere/hollændere, der lige skal udrede familielivet før man kan komme i gang med spillet.

Tror desværre det snart er på tide at få lavet abonnementet om til silver! Pfffst!!!!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her