MirageDK's blog
06-12-2006 - 22:25

21:55

Første indlæg i bloggen.

Overskrifter kommer der ingen af. Dog vil hvert indlæg på titlen fra det tidspunkt jeg starter med at skrive.

Bloggen vil indeholde nyheder, personlige meninger, billeder og beskrivelser fra dagens liv på Xboxlife.

JJAJAAAAA!!! FCK SCORER LIGE NETOP TIL 3-0!!! For fanden i helvede da! Hvad skete der mod Benfica og Lillestrøm ?!

 

Det der præger mine tanker primært lige for tiden, er den ventetid jeg åbenbart har i møde, før jeg kan erhverve mig Viva Pinata. Jeg er simpelthen blevet træt af alle min titler til 360 - mangler noget nyt, og noget farverigt til at præge min aften foran TVet.

Har godt nok fået et arbejde som "phoner" (telefonsælger) i den lokale bank, men pengene begynder alligevel ikke at rulle ind før næste år. Og med en husleje på omkring de 3200 og en SU på 4700 kan I selv regne resten ud. No money, no fun.

Og når vi nu alligevel er inde på det økonomiske, så sidder man som fattig studerende og tænker med våde øjne frem til juleaften. Selvfølgelig pga. maden - men også i høj grad til de gaver, som jeg ikke har haft råd til at give mig selv, det sidste halve år. Årets to "main wishes" bliver en ipod nano (1GB) i enten sort eller grå, eller en Sony Ericsson K800i, som jeg har savlet efter lige siden den blev vist frem i GEAR's podcast. Og det er der én specifik grund til - det er ikke størrelsen på displayet, kameraet, eller det lækre design... Nej blitzen! Muligheder for at tage billeder indendørs på sin telefon, går simpelthen lige i mit hjerte.

K800i ipod nano

Begge ønsker bunder ud i at jeg 2 gange er blevet røvrendt (begge over nettet). Ene gang købte jeg en alt for dyr ipod shuffle (uden høretelefoner, TAK Ulrik ;) ) på QXL, og den anden gang et kamera på hele 12 megapixel (med optik i plastik, og batterilevetid på 4 billeder) også fra QXL.

Dagens hurlumhej på Xboxlife.dk

Vi kan ikke komme uden om det Morten (That lucky ####) har fået sin wii ind af døren. Og her fulgte endda 9(!) spil med inkl. Wii sports. I hans blog er der billeder af hvordan lige præcis sådan en, skal pakkes ud af æsken.

Mortens Blog

 

Raider bekræftede i dag over for alle, at Eragon langt fra er pengene værd. Dette skete i Spif2001's tråd, der havde titlen Eragon - Noget værd? Raider kom med et indlæg, der ikke var helt uden humor, og førte os videre til hans egen blog, hvori han i går beskrev selvsamme emne. Den er helt sikkert også et besøg værd.

Raiders Blog

 

N|V formåede også at skrive en længere artikel, der omhandlede vores alle sammen største problem i december måned - nemlig... FORKØLELSE! Første halvdel var rimelig fornuftig, og handlede helt konkret om at man bare skulle pakke sig godt ind, før man gik i seng - for at lade kroppen fake en feber... Derefter fortsatte han over i en længere beskrivelse af den vietnamesiske nuddelsuppe "Pho"?... Helt glad var han dog ikke for bloggen, og den er ikke at finde længere :(

 

Bateman oprettede i dag en tråd, hvor han opfordrede brugere til at komme med deres egne bud, på de ansigter de havde lavet med Live Vision til Rainbow Six. Desværre ser det ud til at Bateman er den eneste, der har gjort forsøget - men synes selv det blev ret vellykket. Personligt er jeg selv ret imponeret af resultatet.

Bateman's Rainbow Six tråd

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her