Mikkelsen's blog
23-02-2014 - 13:00

FIFA 14 XO

Jeg har egentlig altid været super glad for Fifa spillene og er det er jeg også med det nye Fifa 14. Jeg syntes detalje graden og mulighederne i spillet rent gameplay mæssigt er genialt. Du kan udfordre, og der sker ofte uventede ting.
Jeg har spillet meget FUT hvor jeg har bygget flere fornuftige hold op, og jeg har en Online Pro på 87 overall. Den seneste tid er brugt på karriere hvor jeg har spillet min egen mand op i de små rækker i England(ganske underholdende)


Der hvor jeg dog ofte kan blive frustreret er i selve mand mod mand duellener, hvor jeg tit oplever at den ene allerede har vundet løbeduellen inden de reelt er startet. Man kan ligesom mærke at den ene vil nå bolden langt før den anden, eller at forsvars spilleren lukker helt af uden problemer selvom det er en middelklasse forsvarsspiller mod eksempelvis Suarez. Jeg er helt med på at alle spillere kan vinde dueller mod hinanden uanset niveau, men det er ofte jeg oplever dette, specielt efter stikninger i dybden.

I bund og grund føler jeg at duellen bliver afgjort uden jeg selv har indvirkning på denne, og det irritere mig virkelig.


Er der andre som har oplevet det samme?Syntes stadig Stikninger i luften er alt for overpowered. Det bliver brugt konstant når man spiller online, og omkring 30 pct. af boldene bliver farlige og det er alt alt for meget. Det skal de altså have rettet til. Her tænker jeg specielt på præcisionen af spilningerne, for det er der jeg syntes problemet er. Ofte løber folk jo helt forgæves med deres forsvar hvis de ikke er dygtige nok, og det er fair nok det kan udnyttes, men bolde fra egen halvdel som svæver ind over forsvaret og bliver taget ned med en kattapote af welbeck og så i kassen, sker kun 1 gang i karrieren......:)


Hvad er jeres mening? har i andre ting som i er utilfredse med


/Lars aka The Spoken DD1      


         
22-02-2014 - 23:44

Udfordringer på One

Nu har jeg været Xbox One ejer siden d. 22 november hvor jeg hentede den i Tyskland. Først om fremmest vil jeg sige at jeg er super glad for maskinen og jeg på ingen måder ærger mig over købet af denne. MEN jeg syntes der er muligheder for forbedringer vil jeg sige. Personligt har jeg ikke så meget at klage over in game, hvor jeg syntes det bare køre perfekt. Jeg oplever dog lidt længere loading tider, specielt i Ghost i forhold til på min 360. Det er dog ikke noget som irritere mig synderligt, men det gør nedenstående, som jeg håber i vil kommentere på, ud for jeres erfaring. Det kan være i har nogle fif eller jeg bare ikke kender min XO godt nok.

Listen opdateres løbende!!!!

 


- Syntes det er besværligt at starte party ( skal åbnes gennem snap eller via kinect hvor man snakker)
- Kan man vælge at den skal hoppe direkte i party når man siger snap, så man ikke skal vælge mellem alle valgmuligheder.
- Syntes ikke altid den skifter direkte til party chat når man laver et party, kan det være rigtigt?
- Nogen fif til at tilgå vennelisten nemt?
- Syntes det er besværligt at tilgå venner generalt via boxen
-
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her