Mikkelsen's blog
23-02-2014 - 13:00

FIFA 14 XO

Jeg har egentlig altid været super glad for Fifa spillene og er det er jeg også med det nye Fifa 14. Jeg syntes detalje graden og mulighederne i spillet rent gameplay mæssigt er genialt. Du kan udfordre, og der sker ofte uventede ting.
Jeg har spillet meget FUT hvor jeg har bygget flere fornuftige hold op, og jeg har en Online Pro på 87 overall. Den seneste tid er brugt på karriere hvor jeg har spillet min egen mand op i de små rækker i England(ganske underholdende)


Der hvor jeg dog ofte kan blive frustreret er i selve mand mod mand duellener, hvor jeg tit oplever at den ene allerede har vundet løbeduellen inden de reelt er startet. Man kan ligesom mærke at den ene vil nå bolden langt før den anden, eller at forsvars spilleren lukker helt af uden problemer selvom det er en middelklasse forsvarsspiller mod eksempelvis Suarez. Jeg er helt med på at alle spillere kan vinde dueller mod hinanden uanset niveau, men det er ofte jeg oplever dette, specielt efter stikninger i dybden.

I bund og grund føler jeg at duellen bliver afgjort uden jeg selv har indvirkning på denne, og det irritere mig virkelig.


Er der andre som har oplevet det samme?Syntes stadig Stikninger i luften er alt for overpowered. Det bliver brugt konstant når man spiller online, og omkring 30 pct. af boldene bliver farlige og det er alt alt for meget. Det skal de altså have rettet til. Her tænker jeg specielt på præcisionen af spilningerne, for det er der jeg syntes problemet er. Ofte løber folk jo helt forgæves med deres forsvar hvis de ikke er dygtige nok, og det er fair nok det kan udnyttes, men bolde fra egen halvdel som svæver ind over forsvaret og bliver taget ned med en kattapote af welbeck og så i kassen, sker kun 1 gang i karrieren......:)


Hvad er jeres mening? har i andre ting som i er utilfredse med


/Lars aka The Spoken DD1      


         
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her