Mikkelsen's blog
23-02-2014 - 13:00

FIFA 14 XO

Jeg har egentlig altid været super glad for Fifa spillene og er det er jeg også med det nye Fifa 14. Jeg syntes detalje graden og mulighederne i spillet rent gameplay mæssigt er genialt. Du kan udfordre, og der sker ofte uventede ting.
Jeg har spillet meget FUT hvor jeg har bygget flere fornuftige hold op, og jeg har en Online Pro på 87 overall. Den seneste tid er brugt på karriere hvor jeg har spillet min egen mand op i de små rækker i England(ganske underholdende)


Der hvor jeg dog ofte kan blive frustreret er i selve mand mod mand duellener, hvor jeg tit oplever at den ene allerede har vundet løbeduellen inden de reelt er startet. Man kan ligesom mærke at den ene vil nå bolden langt før den anden, eller at forsvars spilleren lukker helt af uden problemer selvom det er en middelklasse forsvarsspiller mod eksempelvis Suarez. Jeg er helt med på at alle spillere kan vinde dueller mod hinanden uanset niveau, men det er ofte jeg oplever dette, specielt efter stikninger i dybden.

I bund og grund føler jeg at duellen bliver afgjort uden jeg selv har indvirkning på denne, og det irritere mig virkelig.


Er der andre som har oplevet det samme?Syntes stadig Stikninger i luften er alt for overpowered. Det bliver brugt konstant når man spiller online, og omkring 30 pct. af boldene bliver farlige og det er alt alt for meget. Det skal de altså have rettet til. Her tænker jeg specielt på præcisionen af spilningerne, for det er der jeg syntes problemet er. Ofte løber folk jo helt forgæves med deres forsvar hvis de ikke er dygtige nok, og det er fair nok det kan udnyttes, men bolde fra egen halvdel som svæver ind over forsvaret og bliver taget ned med en kattapote af welbeck og så i kassen, sker kun 1 gang i karrieren......:)


Hvad er jeres mening? har i andre ting som i er utilfredse med


/Lars aka The Spoken DD1      


         
22-02-2014 - 23:44

Udfordringer på One

Nu har jeg været Xbox One ejer siden d. 22 november hvor jeg hentede den i Tyskland. Først om fremmest vil jeg sige at jeg er super glad for maskinen og jeg på ingen måder ærger mig over købet af denne. MEN jeg syntes der er muligheder for forbedringer vil jeg sige. Personligt har jeg ikke så meget at klage over in game, hvor jeg syntes det bare køre perfekt. Jeg oplever dog lidt længere loading tider, specielt i Ghost i forhold til på min 360. Det er dog ikke noget som irritere mig synderligt, men det gør nedenstående, som jeg håber i vil kommentere på, ud for jeres erfaring. Det kan være i har nogle fif eller jeg bare ikke kender min XO godt nok.

Listen opdateres løbende!!!!

 


- Syntes det er besværligt at starte party ( skal åbnes gennem snap eller via kinect hvor man snakker)
- Kan man vælge at den skal hoppe direkte i party når man siger snap, så man ikke skal vælge mellem alle valgmuligheder.
- Syntes ikke altid den skifter direkte til party chat når man laver et party, kan det være rigtigt?
- Nogen fif til at tilgå vennelisten nemt?
- Syntes det er besværligt at tilgå venner generalt via boxen
-
25-11-2013 - 10:58

Xbox controller

Jeg har nu været den heldige ejer af en Xbox One nogle dage, og jeg er en meget tilfreds mand. Først og fremmest skal det sige at de aldrig har været i mine overvejelser at købe kun PS4, da jeg er rendyrket Xbox fan. En af grundene til dette er controlleren. Dette stykke hardware skiller sig ud fra alle andre controller jeg nogensinde har haft i hånden, inklusiv den nye PS4 controller.

Der er ingen tvivl om at vi har med gaming relegion at gøre her, men har gennem årene alligevel hørt utal af Playstation spillere skamrose xbox one controlleren fremfor det de selv sad og tastede på. Jeg har derimod aldrig hørt den omvendte historie hvor en xbox dude foretrak PS controlleren, så der må da være lidt om snakken.

Det er selvfølgelig en individuel sag, men her herunder er lidt hvoror jeg syntes xbox controlleren er så fantastisk.

 
Størrelsen på Controlleren (størrelse og vægt, syntes faktisk PS4 controllen er for let)
Best Grip ever (ligger lang bedre i hånden end PS4)
Fantastisk trigger system, ligger perfekt til fingrene. Syntes jeg ikke helt på PS4
Rubber stick (holder din finger perfekt på sticken)
Forskudte sticks ( sidder meget mere naturligt til dine tommelfingre end til PS4)
Runde hjørner som passer perfekt til hele din håndflade.


Ovenstående er min mening, glæder mig til at høre jeres.


/Lars

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her