Mike.B's blog
29-06-2011 - 14:48

Forpremiere T3 Dark of the Moon

Hey Xboxlifere.

Så skete det at man til alt held man kom til forpremiere til Transformers: Dark of the Moon.

Jeg var godt spændt på at se om Michael Bay kunne rette op på den katastrofe der var Transformers 2 Revenge of the Fallen.

Jeg må indrømme at jeg blev kun positivtindstillet overfor T3, Faktisk vil jeg gå så langt som at T3 er den flotteste 3D film lige nu og jeg tvivler der kommer nogen i nærmeste fremtid der kan gøre det bedre.

Nu til selve filmen. dog uden at gå i for meget detajler og mulige spoilers.

Filmen er som sagt virkelig flot lavet hva angår cgi og special effects dog er det historien, Michael Bay halter, hans film er titpakket med fede action scener men med halvtudviklede figurfortælling og det er osse hvad T3 lider under, ikke at Shia, Josh,Tyrese og self Rosie er dårlige men for mit vedkomne ville jeg have ønsket der var brugt bare lidt mere tid på deres indspil i filmen.

Shia og co. levere det de skal og det fungere i filmens helhed, de komiske indfald fra 2eren er gudskelov elimineret i T3 med indfald der rent faktisk er sjove.

Min største frygt var den kvindelige rolle, nu erstattet af den meget sexede og charmerende Rosie Huntington Whitely, men jeg må tilstå at hun blæste al tvivl væk da filmen gik i gang. Hun var både overbevisende både i skuespil og i sine dialoger og taget i betragtning dette er hendes første filmrolle er det lidt af en bedrift i sig selv, hun fremstod ikke som en, ja undskyld udtrykket Bimbo som Megan Fox alt for tit er blevet i sine film.

 jeg kunne skrive en halv roman omkring fejl og mangler i T3:DotM men det vil jeg ikke for det ville igen spoile for meget.

Jeg vil slutte af med at filmen er god, sjov og har nogle af de flotteste 3D effekter jeg har set, men husk igen at dette er en Sci-Fi film og ikke en man får en livsforandrende indsigt af. Den underholder og det er det vigtigste for mit vedkomne.
Efter min mening er det lykkedes Michael Bay at slutte Transformers trilogien med et brag og lavet en åbning til mulige sequels eller Reboots hvilket vist nok allerede skulle være i støbeskeen

Den får 9/10
Har man andre meninger eller er enig i noget jeg har skrevet så læg gerne en kommentar.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her