Mike JezZ's blog
07-11-2012 - 10:42

Halo 4 All Night

I går stod jeg op lidt i 8 som sædvanligt. Med en hastighed og reaktionsevne langsommere end en zombie, fik jeg gjort de mest nødvendige forberedelser for at møde op på arbejde.
Klokken 9 sharp sad den tomme skal som skulle forestille mig, og arbejdede i 8 timer. Efter den 8. time havde passeret, vågnede zombien og gik på blodrus mod GameStop.


Efter ekspedienten i GameStop så flinkt gav mig mit eksemplar af Halo 4, var det hjem og få installeret det på maskinen i en fart. Men som de fleste andre Xbox spillere bemærkede, så gik Xbox Live ned adskillige gange i går, dog stadig med periodiske muligheder for at spille online.


Mine forventninger var høje. Det oprindelige Halo var OK i sin tid. Jeg prøvede det på PC, og kan huske grafikken var ganske glimrende og styringen var knivskarp. Halo 3 var dog blandet for mig. Følte banerne var små, og ens fjender døde hurtigere af et slag med kolben end et helt magasin i riflen. Men jeg håbede stadig på at jeg i et eller andet omfang blev blæst væk.


Og det blev jeg. Af en konsol titel er grafikken fin. Våbene er fede, er og lyden er god. Banerne føles store, uden at være for store. Der er dejlige forbedringer, og 343 har pænt lånt fra deres konkurrenter, som nævnt før, bliver skjoldet hurtigere fjernet. Du kan nu customize din class som i Call of Duty, hvor du vælger våben, udstyr, og perks. Det fungere upåklageligt. Styring og præcision føles også bedre end nogensinde før. Jeg kan rent faktisk få kills uden store problemer.


Jeg ved det er meget begrænset information jeg har givet om spillet, men efter jeg er på arbejde er det begrænset hvad der kan fås ned på blokken. Spillet er helt igennem fantastisk, og alle med en Xbox 360 burde prøve det - også selvom du ikke har kunne lide de tidligere Halo spil. Halo spillene har aldrig sagt mig noget, men Halo 4 føles fantastisk på alle måder.


 


Xboxlife Share!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her