Mike JezZ's blog
11-09-2008 - 16:35

Når Internettet Sutter

Husker i, første gang man blev koblet op på nettet? Da Gamereactor stadig var en fed side. Da PcPlayer hed rungames.com, og ikke mindst, da der for det meste var spændende mennesker, samt hjemmesider at finde?

I dag kan man ikke glo på en hjemmeside, uden at opdage, hvor uintelligente mange af de folk på internettet er. Det virker som om de mere intelligente mennesker har forladt de forskellige forums og sider, og alle de hjernedøde efterfølgere har overtaget deres pladser.

Engang var det spændende at skrive med nye mennesker og lære folk at kende. I dag har man så mange ar i hovedet efter gang på gang enten smadre hovedet ind i keyboardet, eller ned i bordet, af at se magen til uintelligente mennesker.

På GR forummet bliver lavet ligegyldige emner, det samme sker på pcplayer og andre steder. På børne communities som Arto osv., vrimler det med idioter der spilder folks tid på deres ligegyldige lorte indlæg.

*Suk*. Savner sgu dengang internettet var nyt, spændende - og det indeholdte andet end bæ, fistfucking og spam og reklamer.

 


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her