Miaauw's blog
12-10-2010 - 18:16

SW: TFU II indtryk.

Har lige spillet demoen et par gange til StarWars: The Force Unleashed II, og HOLD HELT KÆFT det er fedt. Bare grafik ændringen fra 1'eren til 2'eren er jo helt vild. Jeg syntes virkelig man føler sig som en "Uber jedi" selv når man bare spammer X hele tiden. Det eneste jeg ikke syntes er blevet bedre er det dér "Improved Force push". Det virkede mere "kraftigt" i 1'eren imo. Min yndlings combo er X, X, X, X, *Pause*, X, X, X, X. Slev om det lyder let, så bliver det fucking vildt. Jeg er vildt imponeret over hvor flydende det kører. Bliver helt klart mit GOTY :)
11-10-2010 - 22:30

Spillede Xbox idag og igår!

Jep, spillede Xbox igen efter en vildt lang "pause". Jeg "Stoppede" for cirka et halvt år siden, eller lidt mere efter jeg fik min egen pc. Har også lige modtaget Halo: Reach fra Gamescribe.dk (kan MAX anbefales) og det er helt sikkert det bedste Halo spil jeg har prøvet. Historien i de andre sagde mig ikke så meget, men det gjorde Reach historien overraskende nok.

Spillede også nogle af mine gamle spil som TF2, og er kraftedeme blevet rusten efter at spille det på pc i så lang tid. Og selvfølgelig, Call of Duty 4 med MonZee <3

Har ligget syg i weekenden og er "rask" som min mor siger, så skal i skole imorgen. Fail.

fucking emos how do they work
05-10-2010 - 21:52

LÆRE DE INTET?!

Facebook. SATAN I HELVEDE, jeg hader det. Men alligvel kan jeg ikke la' vær' med at kigge derind HVER DAG. Idag så jeg til min store overraskelse den her flotte linje (btw, hvis der er fejl, no QQ, den er direkte kopieret) -> ". jegelskerdigbedste!$;.♥" - Den her flotte linje er skrevet af min kærlige 15 årige kusine. Er det kun mig der føler mig TVUNGET til at skrive noget rettende? Man bliver jo helt Grammar Nazi af at se på det. Måske er det sådan at man skriver når man er syg nexus and whatnot, men jeg har det helt fint med (Forholdsvis) almindelig dansk grammatik :)

Jeg hader Facebook.

Nå ja, hvis der er fejl i overskriften, så skyldes det fordi jeg har mega hovedpine :|
03-10-2010 - 23:14

2. Månedsdag.

Yep, så er det sku idag mig og kæresten 2. månedsdag :D som sagt tidligere i min blog, havde jeg købt en STOR buket roser til hende. Og det var det hele værd. Da hun så roserne da hun lukkede op, blev hun helt rød i hovedet og prøvede at gemme sig under nogle jakker (Skal lige siges, hun er MEGET genert hvis man ikke kender hende). Hendes mor elsker mig lol.

Men jeg skal i skole imorgen, zez :i:i:i:i:i.iii:i:I
30-09-2010 - 14:01

Sex i skolen?

WASAAAAAAAP?

Idag havde vi sex i skolen. Altså undervisning af en ung flot blondine. Er du sindsyg jeg grinede meget i løbet af den halvanden time. Vi snakkede om prævention, og så spurgte én om de Pesar dér, og han spurgte om når hun så tog det ud, om hun så bare sked al det sæd ud på én gang LOL. Tror aldrig jeg har haft en sjovere skoledag, men nu er det jo heller ikke nogen normal skole :D

Nå jo, og så var der én der sagde at han havde hørt at det at føde, føles som om at skide en vandmelon, LMAO.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her